Ο διοικητής του Νοσοκομείου Σερρών κ. Νικόλαος Φαρμάκης αναφέρει πως δεν έχει κληθεί ακόμη από τον εισαγγελέα στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης  σχετικά με την διερεύνηση θανάτων που σημειώθηκαν στη ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Σερρών κ. Νικόλαος Φαρμάκης αναφέρει πως δεν έχει κληθεί ακόμη από τον εισαγγελέα στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης  σχετικά με την διερεύνηση θανάτων που σημειώθηκαν στη ΜΕΘ. Τι συγκεκριμένο θέμα είχε αποκαλύψει αρχικά στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων και στην Αφροδίτη Σπυρίδων, η Διευθύντρια της ΜΕΘ Βασιλική Χατζηπανταζή στις 31 Οκτωβρίου.

Στον εισαγγελέα βρίσκεται η υπόθεση που αφορά την έρευνα των υποθέσεων  γύρω από τους θανάτους που σημειώθηκαν στην ΜΕΘ  του Νοσοκομείου Σερρών.

Το θέμα είχε αποκαλύψει στο κεντρικό δελτίο του ΕΠΙΛΟΓΕΣ στις 31 Οκτωβρίου 2021 η ίδια η Δ/ντρια  της μονάδας κ. Βασιλική Χατζηπανταζή  αναφέροντας πως 6 οικογένειες θανόντων ζητούν παρέμβαση του εισαγγελέα για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες νοσηλεύτηκαν. Από αυτές, οι πέντε είναι από τις Σέρρες και μία από την Δράμα, ενώ σύμφωνα με την κα Χατζηπανταζή οι περισσότερες έχουν την ίδια νομική εκπροσώπηση. Επίσης το ένα περιστατικό αφορά εμβολιασμένο ασθενή.

Δίνοντας παράλληλα και την δική της απάντηση.

Advertisement
Babis

Από πλευράς του ο Διοικητής του Νοσοκομείο Σερρών, κ. Νικόλαος Φαρμάκης, ανέφερε ότι προς το παρόν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής  εξέτασης  από τον εισαγγελέα δεν έχει κληθεί ακόμη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ- ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΠΟΥ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

01/02/26 4:11 μμ

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

01/02/26 3:58 μμ

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

Στη συνάντηση ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ζάγκρεμπ παρευρέθηκε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο περιθώριο των εργασιών, ο Πρωθυπουργός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, τον Γερμανό Καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς, τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Σάιμον Χάρρις και τον επικεφαλής του συγκυβερνώντος κόμματος GERB της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ. Σε όλες τις συναντήσεις παρών ήταν ο κ. Χατζηβασιλείου. Κατά τις συνομιλίες, συζητήθηκαν ζητήματα διμερών σχέσεων και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας, η οποία βρίσκεται στην ατζέντα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 12ης Φεβρουαρίου. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα δημογραφικού, στέγασης και ευνοϊκής φορολόγησης νέων, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες έδειξαν ενδιαφέρον για τα μέτρα που ανέλαβε σχετικά η ελληνική κυβέρνηση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη σημασία του Κάθετου Διαδρόμου, με τον Πρωθυπουργό να υπογραμμίζει, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μπορίσοφ, ότι «πρόκειται για μια σημαντική και στρατηγική επένδυση για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, καθώς επιδιώκουμε να απομακρυνθούμε από το ρωσικό φυσικό αέριο». Τέλος, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία αναβάθμισης της οδικής και σιδηροδρομικής σύνδεσης «Θεσσαλονίκη - Σόφια - Βουκουρέστι», έργο που αφορά άμεσα και την Π.Ε. Σερρών.

01/02/26 3:54 μμ

Στο Ζάγκρεμπ για την συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ ο Χατζηβασιλείου, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση 

01/02/26 3:47 μμ

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση -Δείτε βίντεο

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

01/02/26 3:36 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

01/02/26 3:35 μμ

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

01/02/26 3:34 μμ

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

01/02/26 3:32 μμ

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

01/02/26 3:30 μμ

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

01/02/26 3:29 μμ

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα

01/02/26 3:28 μμ

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα

Onassis Dance Days'26: Μια τρυφερή περιπλάνηση ανάμεσα στο οικείο και το ανοίκειο

01/02/26 3:26 μμ

Onassis Dance Days’26: Μια τρυφερή περιπλάνηση ανάμεσα στο οικείο και το ανοίκειο