Ο Αλέξανδρος Χρυσάφης ανακοίνωσε τους νέους αντιδημάρχους (video)

Τους νέους αντιδημάρχους ανακοίνωσε σήμερα στη πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης.

 

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι είναι οι εξής:

-Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Λειτουργιών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Διαφάνειας, Κοινωνικής Υπηρεσίας και Ανάπτυξης ο κ. Σπύρος Μυσιρλής.

-Αντιδήμαρχος Έργων, Υποδομών & Πολιτική Προστασίας ο κ. Γιώργος Νυκτοπάτης.

-Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας & Υγείας η κ. Σωτηρία Πάνου.-Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας ο κ. Κωνσταντίνος Δινάκης.

-Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ο κ. Παναγιώτης Καρακολίδης.

-Αντιδήμαρχος Συντήρησης & Κίνησης Οχημάτων ο κ. Γιώργος Καδής.

-Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οικονομίας ο κ. Γιάννης Τουρτούρας.

 

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΣΕΡΡΩΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ

Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε η εκλογή του νέου προεδρείου. Ο Βασίλης Κατιρτζόγλου, είναι ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών, λαμβάνοντας συνολικά 32 ψήφους.

Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο Σάκης Γάτσιος από την παράταξη του Στέφανου Φωτιάδη και Γενικός Γραμματέας ο Δημήτρης Μερετούδης.

Στην τοποθέτηση του ο κος Κατιρτζόγλου δεσμεύθηκε οτι κατά τη διάρκεια της θητείας του θα προσπαθήσει να είναι πρόεδρος όλου του δημοτικού συμβουλίου και να διευθύνει με δικαιοσύνη, χωρίς προκαταλήψεις.

 

Νωρίτερα, το λόγο πήρε ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Θεόδωρος Αραμπατζής και η επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Δύναμη Πολιτών» για έναν σύντομο χαιρετισμό.

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *