Σήμερα αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη η Ομάδα ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ του Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ κατηγορίας κορασίδων Α’, για να λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.   Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 30 Μαΐου ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Σήμερα αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη η Ομάδα ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ του Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ κατηγορίας κορασίδων Α’, για να λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 30 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2019 στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο στη συμπρωτεύουσα.

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement
MEGA

 

 

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί με δύο σόλο, ντουέτο, ένα ομαδικό πρόγραμμα και ένα Combo. Οι δέκα αθλήτριες που συμμετέχουν είναι οι εξής: Δήμητρα Καζάκη, Ελεονώρα Καραμανίδου, Μιχαέλα Καραντινίδη, Αθανασία Μάγειρα, Βασιλική Μολώζη, Θέκλα Οικονομοπούλου, Μαρία Τρεβλοπούλου, Μαριάννα-Θεολογία Τσιάπου, Κωνσταντίνα Φιλέντα και Ευδοκία-Ειρήνη Φλαμούρη. Τις αθλήτριες συνοδεύουν η προπονήτρια Θεοδώρα Παρτάλη και οι κριτές Κωνσταντίνα Μπαξεβανιδου και Άννα Μπαλίδου. Αρχηγός της αποστολής είναι η έφορος του Τμήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός Θωμαή Θεοδωρίδου.

Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός εύχεται καλή επιτυχία στις νεαρές αθλήτριες.

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ