Στο καινούργιο γήπεδο της πόλης του Κράσνονταρ θα δώσει ο ΠΑΟΚ απόψε (22:00) τα πρώτα του διαπιστευτήρια απέναντι στην ομώνυμη ρωσική ομάδα με στόχο το πρώτο και σημαντικό βήμα για ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Στο καινούργιο γήπεδο της πόλης του Κράσνονταρ θα δώσει ο ΠΑΟΚ απόψε (22:00) τα πρώτα του διαπιστευτήρια απέναντι στην ομώνυμη ρωσική ομάδα με στόχο το πρώτο και σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Ετοιμος για τη μεγάλη αυτή και συναρπαστική όπως προβλέπεται αναμέτρηση ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης, πάει με κεκτημένη ταχύτητα για να κερδίσει το χρυσοφόρο εισιτήριο μετά τις επιτυχίες που είχε στην Τούμπα απέναντι στην τουρκική Μπεσίκτας και την Πορτογαλική Μπενφίκα.
Ξέρει ωστόσο πως δεν είναι εύκολο το έργο του απέναντι σε μία ομάδα επαρκώς προετοιμασμένη, καθώς έχει ήδη παίξει οκτώ παιχνίδια στο ρώσικο πρωτάθλημα και είναι μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις του ρωσικού ποδοσφαίρου.

Η Κράσνονταρ έχοντας υπέρ αυτής μία πρόκριση απέναντι στον ΠΑΟΚ πριν από πέντε χρόνια με το 2-1 επί του Δικέφαλου στην ίδια πόλη αλλά σε άλλο γήπεδο, φιλοδοξεί να κάμψει το ψυχολογικό αβαντάζ που έχει η Ελληνική ομάδα που έρχεται με υψηλές προσδοκίες για να πετύχει αυτό που ποτέ ως τώρα στην ιστορία της δεν το κατάφερε. Την πρόκριση στους ομίλους.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους και ο τεχνικός της ομάδας Άμπελ Φερέιρα ολοκλήρωσε τα σχέδια του για το αυριανό παιχνίδι.

Ουσιαστικές αλλαγές δεν προβλέπεται να κάνει και αυτό που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο θα είναι ένα σχήμα παρόμοιο με αυτό που έθεσε νοκ άουτ την Μπενφίκα πριν από λίγες μέρες. Συνεπώς προβλέπεται πώς θα ξεκινήσουν Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Κρέσπο Γιαννούλης Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ινγκασον, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τζόλης.

Η Κράσνονταρ όπως έδειξε και στο προχθεσινό παιχνίδι της απέναντι στη Κίμκι που την συνέτριψε με 7-2 βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μάλιστα κάλυψε το χαμένο έδαφος από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αναρριχώμενη στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις μόλις βαθμούς πιο πίσω από τους πρωτοπόρους Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Σπαρτάκ Μόσχας.
Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο 38χρονος Γάλλος Κλεμάν Τουρπέν και το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 10 μ.μ. Ελλάδος, ενώ θα μεταδοθεί από τη συνδρομητική τηλεόραση της cosmote.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χατζηβασιλείου στον ΣΚΑΪ: Η Ελλάδα έχει διατρανώσει με κάθε τρόπο ότι το τουρκολιβυκό μνημόνιο είναι παράνομο

25/08/25 11:26 πμ

Χατζηβασιλείου: Η Ελλάδα έχει διατρανώσει με κάθε τρόπο ότι το τουρκολιβυκό μνημόνιο είναι παράνομο

Κανόνες ασφαλείας σε πισίνες, ποτάμια και λίμνες

25/08/25 11:23 πμ

Κανόνες ασφαλείας σε πισίνες, ποτάμια και λίμνες

Γιάννης Γκιωνάκης: Το αθεράπευτο πάθος του σπουδαίου κωμικού και η υπόθεση Κοζανιτά

25/08/25 11:14 πμ

Γιάννης Γκιωνάκης: Το αθεράπευτο πάθος του σπουδαίου κωμικού και η υπόθεση Κοζανιτά

Λιναρόσπορος: Ο σωστός τρόπος να τον καταναλώνεις για να παίρνεις τις ευεργετικές του ιδιότητες

25/08/25 10:49 πμ

Λιναρόσπορος: Ο σωστός τρόπος να τον καταναλώνεις για να παίρνεις τις ευεργετικές του ιδιότητες

Θεσσαλονίκη σε κρίση - Γιατί δεν γίνονται οι διορθώσεις ανάταξης;

25/08/25 10:44 πμ

Θεσσαλονίκη σε κρίση – Γιατί δεν γίνονται οι διορθώσεις ανάταξης;

Στομαχόπονος που “έρχεται και φεύγει”: Δείτε τι μπορεί να σας συμβαίνει

25/08/25 10:20 πμ

Στομαχόπονος που “έρχεται και φεύγει”: Δείτε τι μπορεί να σας συμβαίνει

Μελισσόχορτο: Το φυσικό αγχολυτικό που καταπολεμά το στρες και την αϋπνία

25/08/25 10:13 πμ

Μελισσόχορτο: Το φυσικό αγχολυτικό που καταπολεμά το στρες και την αϋπνία

Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα

25/08/25 10:05 πμ

Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα –  Πολυτραυματίας ο οδηγός του δικύκλου

Αποκατάσταση λειτουργίας της ιστοσελίδας της ΑΣΠΑΙΤΕ -Νέα ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ

25/08/25 9:52 πμ

Λειτουργεί η ιστοσελίδα της ΑΣΠΑΙΤΕ -Νέα ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ

Ελεύθερος δύτης φτιάχνει δαχτυλίδια φυσαλίδων στον βυθό της Μεσογείου

25/08/25 9:31 πμ

Ελεύθερος δύτης φτιάχνει δαχτυλίδια φυσαλίδων στον βυθό της Μεσογείου

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 40χρονος βίαζε την 36χρονη για να μην τον χωρίσει -Η οργή της κόρης του

25/08/25 9:27 πμ

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 40χρονος βίαζε την 36χρονη για να μην τον χωρίσει – Η οργή της κόρης του

Νεκρή γυναίκα αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε στο λιμάνι του Πειραιά

25/08/25 9:14 πμ

Νεκρή γυναίκα αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε στο λιμάνι του Πειραιά