Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
27 C
Serres

Ο παπά – ΠΑΟΚ στέλνει αισιόδοξο μήνυμα για τον κορωνοϊό (video)

Ο κατά κόσμον Χρήστος Μήτσιος, ή ακόμη πιο γνωστός ως παπά-ΠΑΟΚ κατάγεται από την Κόνιτσα Ιωαννίνων, ζει πλέον στη Θεσσαλονίκη και έγινε ευρύτερα γνωστός από την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και την επίσκεψή του στα γήπεδα για να στηρίξει την ομάδα.

Ο παπά-Χρήστος έγινε γνωστός το καλοκαίρι του 2009, όταν μαζί με έναν ακόμη ιερωμένο, τον παπά-Πέτρο, ήταν παρόντες στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Οι δυο ρασοφόροι βρίσκονταν ανάμεσα στους φιλάθλους και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον πρώτο να φωνάζει συνθήματα.

Από τότε ο παπα-ΠΑΟΚ έχει βρεθεί πολλές φορές να «ευλογεί» στις κερκίδες της Τούμπας.

Ο παπά-Χρήστος έχοντας δώσει παλιότερα συνέντευξη στον Σάκη Αρναούτογλου είχε εξηγήσει ότι έγινε παπάς όταν έχασε τον φίλο του από λευχαιμία.

«Δεν κρύφτηκα από τη ζωή, βγήκα μπροστά. Η αγράμματη γιαγιά μου με έφτιαξε δυνατό. Έψαχνα να βρω τι είναι ο θάνατος. Στα 39 έγινα παπάς γιατί πίστευα ότι μπορώ να δώσω την καρδιά και την ψυχή μου» είπε εξηγώντας το πώς βίωσε τις δυσκολίες στη ζωή του.


Babis


Πριν από δύο μέρες ο παπά – ΠΑΟΚ έδωσε το δικό του αισιόδοξο μήνυμα για τον κορονοϊό

 

πηγή newsbeast.gr ipeirotika.gr

ΕλλάδαΟ παπά – ΠΑΟΚ στέλνει αισιόδοξο μήνυμα για τον κορωνοϊό (video)

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΟΣΕ: Απόλυση φύλακα ισόπεδης διάβασης για περιστατικό αμέλειας

Αμεση ήταν η απόλυση φύλακα ισόπεδης διάβασης από την...

Κορυφώνεται το μεγάλο πανηγύρι του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο – Προσκυνητές και από την Τουρκία

Το μεγαλύτερο θρησκευτικό γεγονός της Λέσβου και όχι μόνο,...

Συμφωνία Ελλάδας – Βουλγαρίας για τη χρήση υδάτων του Άρδα

Μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ των υπουργείων Εξωτερικών Ελλάδας και...

Απομακρύνεται ο Λιμενάρχης Αλοννήσου – ΕΔΕ για επικίνδυνο συμβάν στο λιμάνι

Σε απομάκρυνση του Λιμενάρχη Αλοννήσου προχώρησε το Υπουργείο Ναυτιλίας...

Τελευταία Νέα