Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
22 C
Serres

Ο πρώτος Έλληνας αθλητής που προκρίθηκε στα Crossfit Games του 2018 είναι Σερραίος

Μία τιμητική διάκριση για έναν εκ των κορυφαίων αθλητών της χώρας στο σπορ.

 

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της άρσης βαρών, ανήκει πλέον στους Athens Lions Box και έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία από το 2014 που ασχολείται με το Crossfit. Αποκορύφωμα η πρόκριση του στα Crossfit Games του 2018, στην μεγαλύτερη διοργάνωση παγκοσμίως του CrossFit που γίνεται στην Αμερική όντας ο πρώτος Έλληνας που το πετυχαίνει και ο όγδοος εκτός Αμερικής!

 

image

 

Ο Kώστας Παπαδόπουλος, είναι o 1ος Έλληνας αθλητής που προκρίθηκε στα Crossfit Games του 2018 και ο 8ος εκτός Αμερικής. Το όνειρο ενός δυνατού αθλητή γίνεται πραγματικότητα μέσα από επίμονη και ασταμάτητη προπόνηση, μέσα από θυσίες και με βασική προτεραιότητα πάντα τον στόχο του. Έχοντας μαζί του τον προπονητή του Δημήτρη Καβαλαράκη ,και δουλεύοντας μαζί σε καθημερινή βάση, ξεπερνώντας δύσκολες μέρες και προβλήματα, έφτασε εκεί που του αξίζει.

 

image 1


Babis


 

Έχοντας διαγράψει μια πορεία από το 2014 στον χώρο του CrossFit, έφτασε στην πρόκριση του στα CrossFit Games 2018 στην Αμερική, δικαιώνοντας την υπέρτατη προσπάθεια του και όλους όσους τον στήριξαν και πίστεψαν σε αυτόν και τον προπονητή του. Διαγωνίστηκε μαζί με άλλους 44.661 αθλητές απο όλο τον κόσμο, και στην 1η φάση της προκριματικής διαδικασίας ( OPEN ) βρέθηκε στην 38η θέση στον κόσμο, και αυτο ήταν και το εισιτήριο του για την 2η προκριματική φάση που είναι τα Online Qualifiers. Εκεί κατέκτησε την 16η θέση και προκρίθηκε για τα CrossFit Games.

 

Μια τιμητική διάκριση που φέρνει τον Κώστα να αγωνιστεί στην μεγαλύτερη διοργανωση του CrossFit που γίνεται στην Αμερική, στο Madison στις 1-5 Αυγούστου 2018 στην κατηγορία Masters Men 35+ .
Ο Κώστας Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις Σέρρες το 1983 και ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα στο άθλημα της Άρσης Βαρών το 1993. Στα επόμενα 15 χρόνια ακολούθησαν διακρίσεις υψηλού επιπέδου όπως : 1999 / 3ος στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Παίδων, 2001 / 3ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων,& 3ος στους Μεσογειακούς Αγώνες, 2002 / 2ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, 2004 μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας & 1ος στο Πρωτάθλημα Ευρωπαικής Ένωσης, 2007 / 5ος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών.

 

zougla.gr

ΑθλητικάΟ πρώτος Έλληνας αθλητής που προκρίθηκε στα Crossfit Games του 2018 είναι...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σχολικών Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ελλάδας – Κύπρου στις Σέρρες

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Σερρών έχει αναλάβει τη διεξαγωγή...

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: EXTREME TRACKDAYS | 2-3-4 Μαΐου 2025

Η διοργάνωση EXTREME TRACKDAYS ανακοινώνει με χαρά την πρώτη...

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών | 24–27 Απριλίου 2025: Τέσσερις Ημέρες Απόλυτης Οδηγικής Δράσης

Το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, ο μεγαλύτερος και πλέον σύγχρονος χώρος...

Λύγισε στο Βόλο ο Πανσερραϊκός: 3-0

Με το τρίτο σερί τρίποντό του, αυτή τη φορά...

Τελευταία Νέα