Ευθύνες στην κυβέρνηση ότι είναι απούσα από την Ειδομένη, επέρριψε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη για άμεση εκκένωση του καταυλισμού. Κατά την επίσκεψή τους στις Σέρρες επισήμανε πως πρώτα πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση και μετά βλέπουμε για εκλογές.
Ευθύνες στην κυβέρνηση ότι είναι απούσα από την Ειδομένη, επέρριψε ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή
Τελευταία Νέα
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σταύρος Παπασταύρου: «Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ή είναι παντελώς αδαής, γιατί δεν ξέρει τι υπογράφει ή είναι προκλητικός συκοφάντης»
Κυρ. Μητσοτάκης: Οι Ένοπλες Δυνάμεις ενσαρκώνουν την ενότητα, την αυτοπεποίθηση και τη δυναμική της σημερινής Ελλάδας










