Οι αποκαλύψεις ενός μικρού κοριτσιού και όσα έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για όσα συνέβαιναν σε έναν ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό στο Ντέβον της Αγγλίας. Ένας νεαρός μαθητευόμενος κατηγορείται ότι κακοποίησε εννέα παιδιά, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση.

Ο Jayden McCarthy, 18 ετών σήμερα, ήταν 17 ετών όταν εργαζόταν στον βρεφονηπιακό σταθμό στο Τόρκουεϊ το 2019. Ο ίδιος αρνείται τη μία κατηγορία για βιασμό και τις 13 κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε μια περίοδο 19 ημερών τον Ιούλιο του 2019.

Στο δικαστήριο ειπώθηκε πως εργαζόταν στον βρεφονηπιακό σταθμό από τον Μάρτιο του 2019 και είχε λάβει εκπαίδευση για τη φροντίδα των παιδιών.

Ο βρεφονηπιακός σταθμός έχει πλέον κλείσει, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC.

«Δεν ήταν μεμονωμένα περιστατικά»
Ο McCarthy φέρεται να ανάγκασε ένα κοριτσάκι να πάρει μέρος σε σεξουαλικές πράξεις μαζί του, αφότου το πήγε στην τουαλέτα για να του αλλάξει τα ρούχα.

Το προσωπικό έλεγξε τις εικόνες που είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας και τον είδε να αγγίζει κορίτσια και αγόρια, ηλικίας από δύο έως τεσσάρων ετών, την ώρα που έπαιζε μαζί τους, ή να τους απλώνει αντηλιακό.


Όπως έγινε γνωστό στη διάρκεια της δίκης, η πρώτη καταγγελία ήρθε από το κορίτσι και όλες οι άλλες κατηγορίες προέκυψαν μετά την εξέταση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

Αυτό που προέκυψε από τις εικόνες, είναι ότι ο νεαρός άγγιζε τα παιδιά κάτω από τα ρούχα τους. «Αυτά δεν είναι μεμονωμένα περιστατικά που έχουν μαζευτεί για να δημιουργηθεί μια παραπλανητική εικόνα. Πρόκειται για μια επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά», ειπώθηκε στο δικαστήριο.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες σε βάρος του στη διάρκεια των ανακρίσεων από την αστυνομία και είπε ότι ποτέ δεν άγγιξε τα παιδιά με ανάρμοστο τρόπο και δεν είχε σεξουαλικό ενδιαφέρον για αυτά.

Αρνήθηκε επίσης δύο κατηγορίες για βιασμό παιδιού που σχετίζονται με μια άλλη υπόθεση τέσσερα χρόνια νωρίτερα.

Πηγή newsbeast.gr

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.