ΟΑΣΘ: Κλειστά τα εκδοτήρια λόγω κορωνοϊού- Σε καραντίνα 350 εργαζόμενοι

Με δεδομένη την εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων COVID στη Θεσσαλονίκη, ήταν αναμενόμενο ότι αργά ή γρήγορα ο κορωνοϊός θα κέρδιζε έδαφος και στον ΟΑΣΘ

Σε καραντίνα τέθηκαν 350 εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ λόγω κορωνοϊού. Ο ΟΑΣΘ, μετά τον δήμο Θεσσαλονίκης, είναι ο Οργανισμός με το μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων ο οποίος ανέρχεται σήμερα σε περίπου 2.050., όπως δημοσιεύει ο skai.gr.

Με δεδομένη την εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων COVID στη Θεσσαλονίκη, ήταν αναμενόμενο ότι αργά ή γρήγορα ο κορωνοϊός θα κέρδιζε έδαφος και στον ΟΑΣΘ, πόσω μάλλον που μερίδα των εργαζομένων συναλλάσσεται ή έρχεται σε επαφή καθημερινά με το κοινό.




Babis

Όπως επισημαίνουν στην Voria.gr τόσο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόδρας, όσο και ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων Γιάννης Δήμκας το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή δεν είναι πρωτίστως ο αριθμός των κρουσμάτων, αλλά ο αριθμός των υπαλλήλων οι οποίοι βρίσκονται σε καραντίνα, για διάφορους λόγους.

ΕλλάδαΟΑΣΘ: Κλειστά τα εκδοτήρια λόγω κορωνοϊού- Σε καραντίνα 350 εργαζόμενοι

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

MMM-Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν ΗΣΑΠ, Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς...

Χαμηλά τα αποθέματα νερού στην Μυτιλήνη

Παλαιότερα ο καιρός χαρακτηριζόταν ο απρόβλεπτος παράγοντας που ανέτρεπε...

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι νέες δειγματοληψίες για τη δυσοσμία στον Εύοσμο

Ολοκληρώθηκαν οι δειγματοληψίες και οι χημικές αναλύσεις των δειγμάτων...

Τελευταία Νέα