Οι Αγαμοι θύται στο Youtube: Η γιαγιά ξαναχτυπά με Τσιόδρα, Χαρδαλιά και 13033 (video)

Το νέο σπαρταριστό βίντεο με τον κορονοϊό στο επίκεντρο της σάτιράς τους

 

 

Τριάντα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης δημιούργησε το σατυρικό μουσικοθεατρικό σχήμα «Άγαμοι θύται». Τα σκετσάκια που παρουσιάζουν όλα αυτά τα χρόνια είναι βγαλμένα από τη ζωή, καυτηριάζοντας κυρίως τα πολιτικά κατορθώματα, αλλά και τα τηλεοπτικά δρώμενα της χώρας μας.

Αυτή τη φορά, οι «Άγαμοι θύται» επανέρχονται με μία σειρά από χιουμοριστικά βίντεο στο YouTube για να ξορκίσουν τις δύσκολες μέρες της πανδημίας, που ζει η Ελλάδα και ολόκληρος ο πλανήτης. Στο πρώτο επεισόδιο, η συμπαθής «γιαγιά» δίνει οδηγίες για το Πάσχα, αφού πρώτα μιλάει με έναν ιερέα και στη συνέχεια με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Στο δεύτερο επεισόδιο, που μόλις κυκλοφόρησε, η «γιαγιά» ξαναχτυπά με Τσιόδρα, Χαρδαλιά και 13033.

«Αυτός ο κύριος Τσιόρδας πόσο καλός και ευγενικός άνθρωπος είναι. Όλες οι γριές έχουμε γίνει γκρούπις. Τσιορδίτσες θα γίνουμε. Άμα τελειώσει αυτό το ρημάδι που περνάμε, όπου πηγαίνει θα τον ακολουθούμε. Σε όποια εκκλησία ψέλνει, sold out θα είναι» αναφέρει η γιαγιά και προσθέτει: «Έστειλα μήνυμα σε αυτόν τον κύριο Χαρδαλιά. Πολύ άγριος είναι. Τον φοβάμαι. Δώδεκα μηνύματα έστειλα. Ευγενικά και ωραία. Δεν απάντησε σε κανένα».

 


Babis


 

 

Πηγή ethnos.gr

ΕλλάδαΟι Αγαμοι θύται στο Youtube: Η γιαγιά ξαναχτυπά με Τσιόδρα, Χαρδαλιά και...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

MMM-Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν ΗΣΑΠ, Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς...

Χαμηλά τα αποθέματα νερού στην Μυτιλήνη

Παλαιότερα ο καιρός χαρακτηριζόταν ο απρόβλεπτος παράγοντας που ανέτρεπε...

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι νέες δειγματοληψίες για τη δυσοσμία στον Εύοσμο

Ολοκληρώθηκαν οι δειγματοληψίες και οι χημικές αναλύσεις των δειγμάτων...

Τελευταία Νέα