Οι ποδηλατόδρομοι της Λεμεσού έγιναν viral πριν καν λειτουργήσουν

Τι πήγε στραβά, πέρα από τους ποδηλατόδρομους, και το έργο 100.000 ευρώ του δήμου Λεμεσού έγινε αρνητικό viral για την πόλη. Η θέση του Δήμου για την κακοτεχνία.

 

Ένα από τα θέματα που διαβάζονται περισσότερο το τελευταίο 24ωρο στο δίκτυο του reddit είναι ο «στραβός» ποδηλατόδρομος της Λεμεσού που δημιούργησε ο δήμος στο συνοικιακό οδικό δίκτυο νότια της λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ.

Οι πιο καλοπροαίρετοι πίστεψαν ότι επρόκειτο για κάποια κίνηση μάρκετινγκ κατά της στάθμευσης αυτοκινήτων στα πεζοδρόμια όμως η ανακοίνωση του Δήμου μετά από την δημόσια κατακραυγή ήρθε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

  

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Δήμος Λεμεσού έχει διαπιστώσει τα πρόσφατα σοβαρά λάθη στις εργασίες κατασκευής ποδηλατοδρόμων σε συνοικιακό οδικό δίκτυο νότια της λεωφόρου Φραγκλίνου Ρούσβελτ. Ο Δήμος Λεμεσού, μετά από προσφορές και αφού ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες, ανέθεσε την υλοποίηση του έργου κατασκευής ποδηλατοδρόμων σε ιδιωτική κατασκευαστική εταιρεία. Το Έργο βρίσκεται υπό εκτέλεση, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και παραδοθεί στο Δήμο, και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται από ποδηλάτες. Ο Δήμος Λεμεσού θα προβεί άμεσα στις αναγκαίες ενέργειες ώστε τα κατασκευαστικά λάθη να αποκατασταθούν πριν να δοθεί σε χρήση ο ποδηλατόδρομος και παράλληλα διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχουν γίνει, ώστε να αποδοθούν τυχόν ευθύνες.

 

πηγή aftodioikisi.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *