ΟΛΜΕ: Καταγγελία για το 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Σερρών

Με δελτίο τύπου το Δ.Σ της ΟΛΜΕ καταδικάζει την προσφυγή σε πειθαρχικές διαδικασίες και εκτιμά ότι ο Διευθυντής του 4ου (Εσπερινού) ΕΠΑ.Λ Σερρών με ενέργειες ή παραλείψεις του,

 

ΒΛΑΧΟΣ

δυστυχώς, δεν προωθεί τη δημιουργία του απαραίτητου κλίματος, ώστε να επιτευχθεί το επιδιωκόμενο παιδαγωγικό αποτέλεσμα και οι συνάδελφοι να νιώθουν ασφάλεια εντός του εργασιακού περιβάλλοντος της σχολικής μονάδας που υπηρετούν

 

 

  

 

 

 

Δείτε την επιστολή της ΟΛΜΕ

 

 

Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ καταδικάζει την προσφυγή σε πειθαρχικές διαδικασίες καθώς θεωρεί ότι δεν αποτελεί αποτελεσματικό και επιθυμητό τρόπο διοίκησης.

 

Η διοίκηση κάθε σχολικής μονάδας οφείλει και υποχρεούται να ασκεί τα καθήκοντά της σε πνεύμα συνεννόησης-με ανοιχτούς διαύλους ουσιαστικής επικοινωνίας-και συνεργασίας, έτσι ώστε να υπάρχει ειρήνη εντός του εργασιακού περιβάλλοντος.

 

 

Οι συνεχείς προσφυγές σε πειθαρχικές διαδικασίες όχι μόνον επιβαρύνουν το εργασιακό περιβάλλον και το κλίμα συνεργασίας και επίτευξης εκπαιδευτικών παιδαγωγικών σκοπών αλλά απεναντίας επιφέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

 

Ως ΟΛΜΕ πιστεύουμε ότι η διεύθυνση των σχολικών μονάδων οφείλει και υποχρεούται να κατανοεί τα τυχόν προβλήματα των συναδέλφων και να λειτουργεί με τέτοιον τρόπο, ώστε αυτά να εξαλείφονται και όχι να μεγιστοποιούνται.

 

Ως εκ τούτου εκτιμούμε ότι ο Διευθυντής του 4ου (Εσπερινού) ΕΠΑ.Λ Σερρών με ενέργειες ή παραλείψεις του, δυστυχώς, δεν προωθεί τη δημιουργία του απαραίτητου κλίματος, ώστε να επιτευχθεί το επιδιωκόμενο παιδαγωγικό αποτέλεσμα και οι συνάδελφοι να νιώθουν ασφάλεια εντός του εργασιακού περιβάλλοντος της σχολικής μονάδας που υπηρετούν.

 

Δείτε το δελτίο τύπου 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *