Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
25.9 C
Serres

Ομάδα αντρών νάρκωνε κορίτσια 15 και 16 ετών και τα βίαζε

Η αστυνομία της Ολλανδίας ανακοίνωσε την Τρίτη ότι συνέλαβε οκτώ άνδρες που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό τουλάχιστον τριών κοριτσιών ηλικίας 15 και 16 ετών.

 

 

«Στο πλαίσιο έρευνας που διεξάγεται για ομαδικούς βιασμούς έγιναν συλλήψεις σήμερα το πρωί σε πολλές περιοχές της πόλης Ντεν Μπος», ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Τα κορίτσια ναρκώνονταν προτού τις κακοποιήσουν πολλοί άνδρες της ομάδας. Σε κάποιες περιπτώσεις γινόταν χρήση βίας», επεσήμανε η ίδια πηγή.

Οι ερευνητές εξήγησαν ότι υπάρχουν ενδείξεις σύμφωνα με τις οποίες και άλλες έφηβες ήταν θύματα της ομάδας, όμως προς το παρόν δεν το έχουν καταγγείλει, κυρίως για τον φόβο αντιποίνων. Οι οκτώ συλλήψεις ίσως τις βοηθήσουν να μιλήσουν, εκτίμησε η αστυνομία.


Babis

Οκτώ άνδρες ηλικίας 18 με 26 ετών από την Ντεν Μπος και τη γειτονική Ρόζμάλεν έχουν συλληφθεί. Έχουν ξεκινήσει έρευνες στα σπίτια τους οι οποίες θα συνεχιστούν ως το απόγευμα.

Έρευνα ξεκίνησε στις αρχές του έτους μετά τις καταγγελίες που έκαναν οι τρεις έφηβες από τη Ντεν Μπος ξεχωριστά. Τα κορίτσια κατήγγειλαν ότι τις βίασαν πολλοί άνδρες, αφού ήρθαν σε επαφή μαζί τους μέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν σε συνεργείο αυτοκινήτων της Ντεν Μπος. Η αστυνομία εντόπισε τον Απρίλιο στοιχεία σε ένα από τα δωμάτια όπου έγιναν οι βιασμοί και κατέσχεσε γυμνές φωτογραφίες των κοριτσιών.

Πηγή newsbeast.gr

ΚόσμοςΟμάδα αντρών νάρκωνε κορίτσια 15 και 16 ετών και τα βίαζε

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Βατικανό: Διακοπή τηλεφωνικών επικοινωνιών στη διάρκεια του κονκλαβίου για την εκλογή πάπα

Το Βατικανό ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι θα διακόψει κάθε...

Υεμένη: Μπαράζ βομβαρδισμών στη Χοντέιντα

Τουλάχιστον έξι βομβαρδισμοί αναφέρθηκαν τις τελευταίες ώρες κοντά στο...

Κολλημένοι στο live streaming οι Σουηδοί για τη «μεγάλη μετανάστευση της άλκης»

Την Κυριακή μεταδόθηκε από την πλατφόρμα του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού...

Τελευταία Νέα