Οπαδικό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Επίθεση με αναμμένο πυρσό και γροθιές – video
Το απόγευμα της Τρίτης, πριν την εορταστική εκδήλωση των 111 χρόνων του Άρη σημειώθηκε οπαδικό επεισόδιο Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τρίτης
Δεκάδες φίλοι του Άρη ενώ μετέβαιναν με δίκυκλα από τους Αμπελόκηπους και άλλα σημεία της δυτικής Θεσσαλονίκης προς το Αλεξάνδρειο, όπου λαμβάνει χώρα η εορταστική εκδήλωση του ΑΣ Άρης για τα 111 χρόνια, δέχθηκαν λεκτική επίθεση από μεμονωμένο άτομο.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο του Thesstoday, ορισμένοι οπαδοί του Άρη κινούνται εναντίον του, με έναν εξ αυτών να κρατάει αναμμένο ένα πυρσό. Κάποιοι φαίνεται να τον χτυπούν και στη συνέχεια να απομακρύνονται από το σημείο.
Το συμβάν έγινε στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου με Παπαφλέσσα στην περιοχή των Αμπελοκήπων περίπου στις 18:00, χωρίς να προκύψει τραυματισμός ή προσαγωγή κάποιου ατόμου.
Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο ωστόσο δεν εντόπισε κάποια άτομα ή τραυματία.
πηγή Thestival.gr