Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
6.5 C
Serres

Ορέστης Τζιόβας: “Ήμουν λίγο γιουβαρλάκι, είχα παραπάνω κιλά”

Μια εναλλακτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ορέστης Τζιόβας, το απόγευμα του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ.

Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε για τα σχολικά του χρόνια και τη σχέση με τους αγαπημένους του γονείς.

Ειδικότερα, ο Ορέστης Τζιόβας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα πολλές κοπάνες στο σχολείο γιατί ήμουν λίγο φλώρος. Δηλαδή φοβόμουν τους γονείς μου και τι θα μου πουν, ας πούμε, δεν το έσκασα ποτέ από το σπίτι. Δεν είχα τέτοιου είδους θάρρος αλλά κατά τα άλλα είχαμε έντονη σχέση γιατί ήμουν ένα πολύ άτακτο παιδί. Αυτό όμως που μου άρεσε πάντα ήταν να κάνω τους ανθρώπους να γελάνε, εκεί ήμουν δηλαδή άτακτος και δημιουργούσα στην τάξη πολλή φασαρία γιατί ήθελα να κάνω τους άλλους να γελάνε».

«Με τα αθλήματα δεν είχα τόσο καλή σχέση όταν ήμουν μικρός. Δηλαδή παίζαμε λίγο στα διαλείμματα αλλά γενικά δεν με έπαιζαν, ήμουν και λίγο γιουβαρλάκι! Είχα λίγα περισσότερα κιλά! Μαζευόμασταν εκεί στο πάρκο της γειτονιάς με μηχανάκια και ψιλοαλητεία, αν και εγώ μηχανάκι δεν είχα ευτυχώς μάλλον γιατί δεν είχα και τα μυαλά στο κεφάλι μου».




Babis

LifeStyleΟρέστης Τζιόβας: “Ήμουν λίγο γιουβαρλάκι, είχα παραπάνω κιλά”

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Νατάσα Εξηνταβελώνη για την προσωπική της ζωή: «Μην βγάζετε φωτογραφίες, είναι παραβιαστικό»

"Αν εσύ στο διπλανό τραπέζι με φωτογραφήσεις, θα είναι...

Ο Αλέξης Γεωργούλης άφησε μακρύ μούσι και έγινε αγιογράφος – Ανέβασε video στο Instagram

Με την αγιογραφία αποφάσισε να καταπιαστεί ο Αλέξης Γεωργούλης,...

Τζέρεμι Ρένερ:«Ένα μικρό λάθος άλλαξε για πάντα τη ζωή μου»

Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Τζέρεμι Ρένερ (Jeremy...

Γιώργος Νταλάρας: Με την σύζυγο μου τσακωνόμαστε γιατί δεν έχω πολλούς φίλους ούτε εξωστρέφεια

Ο Γιώργος Νταλάρας παραχώρησε συνέντευξη τύπου με αφορμή τις...

Τελευταία Νέα