Οργή Καραμανλή για Μετρό: Δεν θα ανεχθούμε νταβατζιλίκια

Ο υπουργός Μεταφορών διαμήνυσε ότι θα υπάρξουν κυρώσεις

Φανερά ενοχλημένος από την στάση εργασίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι του Μετρό για σήμερα, εμφανίστηκε ο υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο οποίος τόνισε πως «δεν θα ανεχθούμε νταβατζιλίκια και εκβιασμούς», ενώ διαμήνυσε ότι «θα απαντήσουμε σκληρά».

Ο υπουργός της ΝΔ μιλώντας στον ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ έκανε λόγο για κυρώσεις στους 21 διοικητικούς υπαλλήλους που, όπως είπε, αρνούνται να μετακινηθούν στα εκδοτήρια ώστε να βγαίνουν τα δρομολόγια.

 



Babis

«Δεν θα ανεχτούμε 21 διοικητικοί υπάλληλοι της ΣΤΑΣΥ να κρατούν ομήρους 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους που θέλουν να πάνε στις δουλειές τους», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραμανλής, ενώ παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί προσωπικό ασφαλείας, ικανό για να κυκλοφορεί πρωί και βράδυ το Μετρό.

«Ξεκινήσαμε με πολύ καλή διάθεση και κάναμε τα πάντα για να τους δώσουμε τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και να μιλήσουμε από το 2020 και από μηδενική βάση. Οι 21 άνθρωποι για τους οποίους διαμαρτύρονται είναι εργαζόμενοι που μετακινούνται από γραφεία στα εκδοτήρια για να βγαίνουν τα δρομολόγια και αρνούνται. Κάνουμε κάτι που ήδη ισχύει στον ΟΣΕ».

ΠολιτικήΟργή Καραμανλή για Μετρό: Δεν θα ανεχθούμε νταβατζιλίκια

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συνέντευξη του Προέδρου του Κινήματος Δημοκρατίας Στέφανου Κασσελάκη στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ1

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανος Κασσελάκης, παραχώρησε συνέντευξη...

ΝΔ: Η εκλογή του Κ. Χατζηδάκη στο ΕΛΚ αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ελλάδα

Καλή επιτυχία στο νέο Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος,...

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή στον Παύλο Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση στελέχους της ΝΔ

Ερήμην καταδίκασε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ...

Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος εξελέγη ο Κωστής Χατζηδάκης

Ο Κωστής Χατζηδάκης εξελέγη αντιπρόεδρος στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού...

Τελευταία Νέα