Στην εκπομπή “Καλοκαίρι Παρέα” μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός, με αφορμή την μεταγραφή του στον ΑΝΤ1.
Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες, έρχομαι σε ένα μεγάλο κανάλι. Ξέρω ότι οι απαιτήσεις είναι συγκεκριμένες. Με την καλή δουλειά, με τη σκληρή δουλειά θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και του καναλιού αλλά κυρίως των τηλεθεατών» είπε σήμερα ο δημοσιογράφος στην συνεργάτιδα της Κατερίνας Καραβάτου που τον συνάντησε.
«Σε ό,τι αφορά στην καθημερινή εκπομπή δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα. Γιατί είναι μια συνταγή που είναι ήδη επιτυχημένη. Θα έχουμε έναν αέρα ανανέωσης.
Θα κάνουμε πρωτογενές ρεπορτάζ, αυτός είναι ο στόχος ο δικός μας. Θα κάνουμε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, ενδεχομένως να ενοχλήσουμε ορισμένους αλλά το κάνουμε πάντα με καλή προαίρεση γιατί αυτή είναι η δουλειά μας».
«Η υπόθεση Μουρτζούκου δεν έχει τελειώσει με την προφυλάκιση της. Νομίζω ότι τα πιο ενδιαφέροντα είναι από εδώ και στο εξής. Γιατί δεν είναι μόνο τα πέντε βρέφη για τα οποία έχει κατηγορηθεί μέχρι στιγμής. Είναι κι άλλα πράγματα που δεν γνωρίζουμε, και άλλα πράγματα που θα ανακύψουν. Νομίζω ότι θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον κι υπάρχουν κι άλλα πράγματα που αφορούν κυρίως στη λειτουργία της ιατροδικαστικής υπηρεσίας τα οποία δεν έχουν αναδειχθεί ακόμα».
«Έχουμε δεχτεί πάρα πολλά απειλητικά μηνύματα. Δεν φοβάμαι. Κάνω το ρεπορτάζ όπως επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία κι από κει και πέρα νομίζω κάθε δημοσιογράφου είναι να αποκαλύπτει κι όχι να συγκαλύπτει».
Σχολιάστε