H εξέλιξη της επιχειρηματικότητας στην πόλη των Σερρών έρχεται να ενισχυθεί από δύο νέους με υψηλές φιλοδοξίες, το Δημήτρη και τη Γιώτα Χατζηστουγιάννη μέσα από μια νέα τάση στον χώρο ... Περισσότερα

Padel Τennis: Τα πρώτα γήπεδα στις Σέρρες- video

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

H εξέλιξη της επιχειρηματικότητας στην πόλη των Σερρών έρχεται να ενισχυθεί από δύο νέους με υψηλές φιλοδοξίες, το Δημήτρη και τη Γιώτα Χατζηστουγιάννη μέσα από μια νέα τάση στον χώρο του αθλητισμού, το Padel.

Advertisement
 

Η προσθήκη του Padel στις αθλητικές δραστηριότητες των Σερρών αποτελεί πρωτοπορία καθώς είναι μόλις η δεύτερη πόλη στη Βόρεια Ελλάδα που μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει, μετά τη Θεσσαλονίκη.
To Padel αποτελεί το πιο ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα στην Ευρώπη και είναι ήδη στην πρώτη θέση ενδιαφέροντος στην Ισπανία.

Βασικός λόγος της γρήγορης εξάπλωσής του είναι η απλότητα αλλά και οι ομοιότητες που παρουσιάζει με ήδη υπάρχοντα αθλήματα που χρησιμοποιούν ρακέτα ,όπως το τέννις. Η μεγαλύτερη διαφοροποίηση του έρχεται στο χώρο διεξαγωγής του αθλήματος που είναι το κλειστό γήπεδο με μέγεθος μισό από αυτό του τένις και περιμετρικά τοποθετημένα τζάμια ώστε αν η μπάλα χτυπήσει στο έδαφος και στο τζάμι τότε μπορεί το παιχνίδι να συνεχιστεί.
Το padel είναι γρήγορο, εκρηκτικό, ξεχωριστό, μπορεί να παιχτεί εύκολα και δεν χρειάζεται να ξέρεις tennis για να παίξεις padel. Παίζεται σε δυάδες και συνδυάζει την άθληση με τη διασκέδαση ως μία πολύ προσιτή και καινοτόμα μορφή άθλησης. Όσο για τον εξοπλισμό, θα βρείτε όσα απαιτούνται στο χώρο του γηπέδου.
Το padel απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα κοινού και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το μεγαλύτερο του, ίσως, πλεονέκτημα είναι ότι μπορούν να παίξουν άτομα όλων των ηλικιών και ικανοτήτων, ακόμα και ένα παιδί 5 ετών .
Η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη ακόμα από τη δοκιμαστική περίοδο σύμφωνα με τον κο κ.Χατζιστουγιάννη , και με το πέρασμα του χρόνου οι συμμετοχές αυξάνονται σημαντικά.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

04/10/25 1:05 μμ

Συγκινεί η Άννα Μπιθικώτση: “Σε ένα μαντήλι έχω το τελευταίο δάκρυ του πατέρα μου”

Δύο νεκροί τα ξημερώματα σε τροχαίο στην Αργυρούπολη

04/10/25 12:41 μμ

Δύο νεκροί τα ξημερώματα σε τροχαίο στην Αργυρούπολη

Επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια - 11 συλλήψεις

04/10/25 12:37 μμ

Επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – 11 συλλήψεις

Ανακοίνωση ΝΔ: Ερωτήματα περί της εμπλοκής στελέχους του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ

04/10/25 12:26 μμ

Ανακοίνωση ΝΔ: Ερωτήματα περί της εμπλοκής στελέχους του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ

Σέρρες: Έσπασε ο πλάτανος στην οδό Αρκαδιουπόλεως -video

04/10/25 12:13 μμ

Σέρρες: Έσπασε ο πλάτανος στην οδό Αρκαδιουπόλεως

Σπιτικό φυστικοβούτυρο χωρίς ζάχαρη

04/10/25 9:43 πμ

Σπιτικό φυστικοβούτυρο χωρίς ζάχαρη

Επίσκεψη της κινητής βιβλιοθήκης στις σχολικές μονάδες των Σερρών

04/10/25 11:13 πμ

Επίσκεψη της κινητής βιβλιοθήκης στις σχολικές μονάδες των Σερρών

Συνελήφθη ένα άτομο για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων μέσω διαδικτύου

04/10/25 12:20 μμ

Κατηγορείται ότι προέτρεπε μέσω διαδικτύου σε εγκληματικές πράξεις κατά ηγούμενου Ι.Μ. του Αγίου Όρους

Το αθώο λάθος στο πλυντήριο που μπορεί να καταστρέψει τα ρούχα

04/10/25 9:48 πμ

Το αθώο λάθος στο πλυντήριο που μπορεί να καταστρέψει τα ρούχα

Σέρρες: Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών

04/10/25 10:41 πμ

Σέρρες: Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Πρώτων Βοηθειών

Η ιστορία και τα θαύματα της Παναγίας Οικονόμισσας στο Άγιον Όρος

04/10/25 10:15 πμ

H θαυματουργή εικόνα της Παναγιάς Οικονόμισσας- Γιατί ονομάστηκε έτσι

6 tips διατροφής για καλύτερη μνήμη

04/10/25 9:54 πμ

6 tips διατροφής για καλύτερη μνήμη