ΠΑΕ Άρης: «Θα του απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο Κλεάνθης Βικελίδης»

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Άρης μετά την τιμωρία που επέβαλλε η ΔΕΑΒ για τη συμπεριφορά ενός φίλου των “κίτρινων” στο χθεσινό (18/8) παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. 

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας τιμώρησε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τον Άρη, κάτι που σημαίνει πως η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Σύμφωνα με την έκθεση της ΔΕΑΒ, ένας οπαδός πέταξε κάθισμα εντός του αγωνιστικού χώρου, με συνέπεια να επιβληθεί η παραπάνω τιμωρία. Οι Θεσσαλονικείς, πάντως, ξεκαθάρισαν πως θα είναι σκληροί απέναντι στον συγκε κριμένο οπαδό αλλά και σε αντίστοιχα περιστατικά. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης: 

Babis



«Δυστυχώς ένας ανόητος φίλαθλος ήταν αρκετός για να επισκιάσει την καθ’ όλα άψογη και υποδειγματική παρουσία και συμπεριφορά των φιλάθλων μας στο Περιστέρι. Εξαιτίας αυτού του ενός ανόητου, η πλειοψηφία των φιλάθλων μας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο γήπεδό μας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η Αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ΠΑΕ Άρης θα πράξει τα δέοντα για να εντοπιστεί και να του απαγορευτεί η δια βίου είσοδος στο “Κλεάνθης Βικελίδης». 

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΑθλητικάΠΑΕ Άρης: «Θα του απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο Κλεάνθης Βικελίδης»

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: EXTREME TRACKDAYS | 2-3-4 Μαΐου 2025

Η διοργάνωση EXTREME TRACKDAYS ανακοινώνει με χαρά την πρώτη...

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών | 24–27 Απριλίου 2025: Τέσσερις Ημέρες Απόλυτης Οδηγικής Δράσης

Το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, ο μεγαλύτερος και πλέον σύγχρονος χώρος...

Λύγισε στο Βόλο ο Πανσερραϊκός: 3-0

Με το τρίτο σερί τρίποντό του, αυτή τη φορά...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στις Σέρρες – video

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης είναι μια κορυφαία αθλητική  διοργάνωση...

Τελευταία Νέα