Παγκόσμια συγκίνηση για τον μικρό Μιχάλη Πυροβολάκη- Δείτε πώς θα βοηθήσετεΠαγκόσμια συγκίνηση για τον μικρό Μιχάλη Πυροβολάκη, παιδί ομογενών, που ζει με την οικογένεια του στον Καναδά.

Έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν προκειμένου ο μικρός Μιχάλης, που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, να κάνει την απαραίτητη θεραπεία, κάνουν οι γονείς του.

 

Η θεραπεία στοιχίζει περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια- έχει συγκεντρωθεί το ποσό του 1 εκατ. ευρώ – και η οικογένεια κάνει μαραθώνιο για να συγκεντρώσει τα υπόλοιπα όσο πιο άμεσα γίνεται.

Ο μικρός Μιχάλης Πυροβολάκης, που μένει στον Καναδά αλλά απο τον πατέρα του κατάγεται απο τα Χανιά και συγκεκριμένα από το Σέλινο, είναι 2 χρονών και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, την SPG50.

Μιχάλης Πυροβολάκης


 

Τα συμπτώματα είναι έντονα: σταδιακά το παιδί θα αρχίσει να παραλύει, θα χάσει την όραση και την ακοή του και εντέλει ο εγκέφαλος θα σταματήσει να λειτουργεί, προκαλώντας εγκεφαλική παράλυση.

 

Η μόνη λύση είναι να κάνει μια γονιδιακή θεραπεία στην οποία θα προστεθεί αυτή η μία πρωτεΐνη που λείπει από τον οργανισμό του και προκαλεί όλα αυτά τα προβλήματα.
Όσοι θέλουν να βοηθήσουν, μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί γι’ αυτό το λόγο και συγκεκριμένα στο www.gofundme.com και στο https://www.easydonate.com

 

Έχει δημιουργηθεί και σελίδα στο Facebook για όποιον θέλει να μπει και να ενημερώνεται για τις δράσεις που οργανώνονται για το μικρό Μιχάλη Πυροβολάκη.

Στην εκστρατεία βοηθά και το Ελληνικό προξενείο δημιουργώντας ειδικό βίντεο.

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *