Ολομέτωπη επίθεση στη διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τον Βόλο και την εντός έδρας ήττα (0-1) εξαπέλυσε ο Παναιτωλικός κατά του ρέφερι Τσέτσιλα και του VAR Ζαμπαλά, υποστηρίζοντας ότι με ... Περισσότερα

Παναιτωλικός: «Χειρουργείο» σε live μετάδοση»

Συντάκτης: Epilogestv

Συντάκτης: Epilogestv

Ολομέτωπη επίθεση στη διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τον Βόλο και την εντός έδρας ήττα (0-1) εξαπέλυσε ο Παναιτωλικός κατά του ρέφερι Τσέτσιλα και του VAR Ζαμπαλά, υποστηρίζοντας ότι με τις αποφάσεις τους αλλοίωσαν το αποτέλεσμα και καταδίκασαν τους Αγρινιώτες με το «έτσι θέλω».

Έμμεσοι παραλήπτες της ανακοίνωσης που εξέδωσε η αγρινιώτικη ΠΑΕ είναι η ΕΠΟ και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με τις αναφορές των ανθρώπων του συλλόγου να εστιάζουν στην αποβολή του Στάγιτς, το εις βάρος τους πέναλτι στο 90΄+7 και στο χτύπημα στον Παντελάκη που έμεινε ατιμώρητο.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός προέτρεψε τ΄ αρμόδια όργανα να στείλουν τους προαναφερόμενους διαιτητές στο «σπίτι τους», ενώ αναρωτήθηκε αν σε περιπτώσεις όπως η συγκεκριμένη οι εισαγγελείς «θα έπρεπε αυτεπάγγελτα να παρεμβαίνουν, διεξάγοντας την πρέπουσα έρευνα για όσα συμβαίνουν».

Η ανακοίνωση:

«Αναβίωσαν παλιές “όμορφες” στιγμές χθες στο γήπεδό μας. Δεν σεβάστηκαν την προσπάθεια και τον κόπο της ομάδας μας. Δεν δίστασαν να αυτογελιοποιηθούν (γιατί ακόμα γελάει όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα) Τσέτσιλας και Ζαμπαλάς και δεν δίστασαν να κάνουν… “χειρουργείο” σε live μετάδοση, για να βάλουν φρένο στην άξια πορεία μας αλλοιώνοντας τον αγώνα και το αποτέλεσμά του.

Προκαλεί λύπηση το τεράστιο πισωγύρισμα που αποτελεί για το ποδόσφαιρό μας τέτοια συμπεριφορά διαιτητών τη νέας φουρνιάς, που μόνο σε πρόθεση μπορεί να αποδοθεί. Αποβολή νωρίς – νωρίς σε φάση που ούτε φάουλ δεν κάνει ο ποδοσφαιριστής μας, ατιμώρητη καρατιά στο μέτωπο του Παντελάκη (με “παράσημο” εννιά ράμματα), συνεχή μονόπλευρα σφυρίγματα με συγκεκριμένο στόχο.

Advertisement
ΔΕΗ

Και στα 15 λεπτά καθυστερήσεων (κοντά στο παγκόσμιο ρεκόρ) ο Ζαμπαλάς ανακάλυψε και πέναλτι. Ποιος; Ο Ζαμπαλάς, που ναι, είναι ακόμα στους πίνακες, μετά από εκείνο το πέναλτι – πρόκληση της λογικής στα περσινά Play-outs (Βόλος – Πανσερραϊκός 1-0), με ότι προηγήθηκε και ότι ακολούθησε στη διαιτητική του πορεία!

Αν μετά από όσα συνέβησαν και χθες οι αρμόδιοι περιοριστούν σε “χαδάκια”. Αν δεν κλείσουν “μαγαζιά” και “παραμάγαζα”. Αν δεν στείλουν σπίτι τους τους πρωταγωνιστές του “χειρουργείου” (των Τσέτσιλα – Ζαμπαλά και κάθε άλλου).

Ε, τότε, θα έχουμε χάσει το δρόμο για να φτάσουμε σε ένα καλύτερο αύριο και ένα ποδόσφαιρο απαλλαγμένο από τα βαρίδια του παρελθόντος, που παρά τα βήματα που γίνονται, φαίνεται ότι υπάρχουν και πρωταγωνιστούν ακόμα.

Υ.Γ. Μήπως σε τέτοιες κραυγαλέες περιπτώσεις αλλοίωσης αποτελέσματος, οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές (ποδοσφαιρικές και μη) θα έπρεπε αυτεπάγγελτα να παρεμβαίνουν, διεξάγοντας την πρέπουσα έρευνα για όσα συμβαίνουν (και ό,τι κρύβεται πίσω απ’ αυτά), αντί να περιορίζονται στην επιβολή εξοντωτικών χρηματικών ποινών κατά του θύματος που δικαίως (κατά γενική ομολογία) διαμαρτύρεται;».

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θύμα ληστείας έπεσε 25χρονη υπήκοος Ουκρανίας

20/09/25 12:30 πμ

Χαλκιδική: Θύμα ληστείας έπεσε 25χρονη υπήκοος Ουκρανίας

Την Πράγα, σκηνικό του νέου του βιβλίου, επισκέφθηκε ο Νταν Μπράουν

20/09/25 12:28 πμ

Την Πράγα, σκηνικό του νέου του βιβλίου, επισκέφθηκε ο Νταν Μπράουν

UEFA: Δύο νέα πρόστιμα 39.250 ευρώ για τον Παναθηναϊκό για τα ματς με Σαχτάρ και Σαμσουνσπόρ

20/09/25 12:27 πμ

UEFA: Δύο νέα πρόστιμα για τον Παναθηναϊκό για τα ματς με Σαχτάρ και Σαμσουνσπόρ

Φεστιβάλ για το φιστίκι Αιγίνης

20/09/25 12:25 πμ

Φεστιβάλ για το φιστίκι Αιγίνης

Βάλε… νερό να στα πω γιατί ο καφές όλο και ακριβαίνει: Γιατί έρχονται νέες ανατιμήσεις

20/09/25 12:21 πμ

Βάλε… νερό να στα πω γιατί ο καφές όλο και ακριβαίνει: Γιατί έρχονται νέες ανατιμήσεις

Βιταμίνη Β3: Η νιασιναμίδη μπορεί να μειώσει κατά 14% τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στο δέρμα

20/09/25 12:19 πμ

Βιταμίνη Β3: Η νιασιναμίδη μπορεί να μειώσει κατά 14% τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στο δέρμα

Σ. Φάμελλος: Σοβαρή ανησυχία από την ανεπάρκεια της κυβέρνησης για την ευλογιά των αιγοπροβάτων

20/09/25 12:17 πμ

Σ. Φάμελλος: Σοβαρή ανησυχία από την ανεπάρκεια της κυβέρνησης για την ευλογιά των αιγοπροβάτων

ΑΕΚ: Εκτός ο Γκρέι με Βαρέζε

20/09/25 12:16 πμ

ΑΕΚ: Εκτός ο Γκρέι με Βαρέζε

Σοκολατάκια με καραμελωμένα αμύγδαλα

20/09/25 12:15 πμ

Σοκολατάκια με καραμελωμένα αμύγδαλα

Μικρή κουζίνα, μεγάλες ιδέες: Έξυπνες λύσεις αποθήκευσης χωρίς ντουλάπια!

20/09/25 12:12 πμ

Μικρή κουζίνα, μεγάλες ιδέες: Έξυπνες λύσεις αποθήκευσης χωρίς ντουλάπια!

Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού: Σε εξέλιξη οι εγγραφές για τη 13η διοργάνωση

19/09/25 7:33 μμ

Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού: Σε εξέλιξη οι εγγραφές για τη 13η διοργάνωση

​Το νέο πρόσωπο της απάτης: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη αδειάζει τους λογαριασμούς μας

19/09/25 7:29 μμ

​Πώς η τεχνητή νοημοσύνη αδειάζει τους λογαριασμούς μας- ​Πώς μπορείτε να προστατευτείτε;