Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Με Χουάντσο στο game 5 των πλεί οφ της Euroleague το «τριφύλλι»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόνεθ θα μπορέσει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μακάμπι για το game 5 των πλέι οφ της Euroleague, όπως γνωστοποίησε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μπορεί να ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα από μια ασθένεια που τον ανάγκασε να απουσιάσει από το δεύτερο, το τρίτο και τέταρτο παιχνίδι της σειράς, ωστόσο θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μακάμπι για τα πλέι οφ της Εuroleague.

Όπως έκανε γνωστό ο Εργκίν Αταμάν ο Ισπανός φόργουορντ θα βρίσκεται στην δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για τον σπουδαίο αγώνα, με το «τριφύλλι» να έχει μια επιπλέον λύση.

Babis



πηγή newsit.gr

ΑθλητικάΠαναθηναϊκός – Μακάμπι: Με Χουάντσο στο game 5 των πλεί οφ της...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σχολικών Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ελλάδας – Κύπρου στις Σέρρες

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Σερρών έχει αναλάβει τη διεξαγωγή...

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: EXTREME TRACKDAYS | 2-3-4 Μαΐου 2025

Η διοργάνωση EXTREME TRACKDAYS ανακοινώνει με χαρά την πρώτη...

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών | 24–27 Απριλίου 2025: Τέσσερις Ημέρες Απόλυτης Οδηγικής Δράσης

Το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, ο μεγαλύτερος και πλέον σύγχρονος χώρος...

Λύγισε στο Βόλο ο Πανσερραϊκός: 3-0

Με το τρίτο σερί τρίποντό του, αυτή τη φορά...

Τελευταία Νέα