Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Αγίων Θεοδώρων ΣερρώνΑύριο, Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 7:00 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος θα συγχοροστατήσει στον πανηγυρικό πολυαρχιερατικό Εσπερινό της εορτής των Ἁγ. Θεοδώρων και στην Ακολουθία των Α’ Χαιρετισμών εις την Υπεραγίαν Θεοτόκον, που θα τελεσθούν στον εορτάζοντα Ιερό Καθεδρικό και Προσκυνηματικό Ναό Αγ. Θεοδώρων Σερρών. Της ιερής ακολουθίας θα προεξάρχει ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος.

 

elections
Green Cola
NIKOS ZAPARAS
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Kompoloi
ΒΛΑΧΟΣ

 

Την αγιώνυμο ημέρα του εορτασμού των Αγ. Θεοδώρων, Σάββατο 16 Μαρτίου, στον εορτάζοντα Ιερό Καθεδρικό και Προσκυνηματικό Ναό Αγ. Θεοδώρων Σερρών, θα τελεσθεί πολυαρχιερατική θεία Λειτουργία, με την συμμετοχή των Μητροπολιτών Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου, Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου και του Ποιμενάρχου μας κ. Θεολόγου.

 

Ακολούθως, θα γίνει λιτάνευση της χαριτόβρυτου Κάρας του Αγ. Θεοδώρου του Στρατολάτη, που από αιώνων φυλάσσεται ως τιμαλφέστατος πνευματικός θησαυρός στην παλαιά Μητρόπολη και της ἱεράς Εικόνος των Ἁγ. Θεοδώρων.


 

.

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *