Μεγάλη ανησυχία επικρατεί, με το θέμα της αδειοδότησης του Πανσερραϊκού, καθώς ο φάκελος των ”κόκκινων” απορρίφθηκε και από το Δευτεροβάθμιο Όργανο της Ε.Π.Ο.


Μόλις δύο είναι τελικά οι ομάδες που κατάφεραν μετά τους Ξάνθη, Λεβαδειακό, Λάρισα και Βέροια(που πήραν απο τον Α’ κιόλας βαθμό) να πάρουν αδειοδότηση στον Β’ βαθμό του Δευτεροβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης για το πρωτάθλημα της Super League 2

Πιο συγκεκριμένα, σε δεύτερο βαθμό πήραν άδεια μόνο Τρίκαλα, Νίκη Βόλου ενώ οι φάκελοι των Χανίων και του Πανσερραϊκού απορρίφθηκαν.

Όλοι οι υπόλοιποι, λοιπόν, βάσει κανονισμών θα μπορούν να αποκτήσουν Έλληνες κάτω των 25 ετών με εξαίρεση 3 και ξένους κάτω των 23 χρόνων. Προβλέπεται, επίσης, πρόστιμο 10.000 ευρώ.


Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του την 1 Ιουλίου 2021 εξέτασε τους φακέλους 4 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ και ΠΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ 1924.


Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ΠΑΕ ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1946 και ΠΑΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ».


Ο κίνδυνος μη αδειοδότησης είναι ορατός, αλλά μικρός, ωστόσο πολλοί φοβούνται το ενδεχόμενο περιορισμού των μεταγραφών, ο οποίος θ’ αποτελεί, αναμφίβολα, ντροπή για τον ιστορικό Πανσερραϊκό.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 241