ΠΑΟΚ: «Μπήκε» ο Σαμάτα, ανεβαίνει ο Ότο

Η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων μπαίνει στην τελική ευθεία και το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ ουσιαστικά ξεκίνησε σήμερα (Δευτέρα 24/3) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena (Κυριακή 30/3, 19:00), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Εν αναμονή της επιστροφής των (εννέα) διεθνών, οι «ασπρόμαυροι» συγκεντρώθηκαν στη Νέα Μεσημβρία μετά το ρεπό της Κυριακής κι έπιασαν δουλειά.
Ο Μπουάνα Άλι Σαμάτα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ο Γιόνι Ότο ακολούθησε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ ο Ντέγιαν Λόβρεν δούλεψε μόνος στο γήπεδο. Κάτι που σημαίνει πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ενόψει του ντέρμπι «Δικεφάλων», αναμένεται να μην έχει στη διάθεσή του μόνο τον Κροάτη στόπερ.
Την Τρίτη, ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 17:00.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

ΑθλητικάΠΑΟΚ: «Μπήκε» ο Σαμάτα, ανεβαίνει ο Ότο

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Λύγισε στο Βόλο ο Πανσερραϊκός: 3-0

Με το τρίτο σερί τρίποντό του, αυτή τη φορά...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στις Σέρρες – video

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης είναι μια κορυφαία αθλητική  διοργάνωση...

Squad List: Η αποστολή του Πανσερραϊκού για τον αγώνα με τον Βόλο

Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Κυριακής στο...

Θερμό χειροκρότημα για τον «χρυσό» Λευτέρη Πετρούνια στο Πανελλήνιο Ενόργανης

Τη λάμψη του Λευτέρη Πετρούνια είχε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα...

Τελευταία Νέα