Σε συμφωνία με δύο ξένους ποδοσφαιριστές ήρθε ο ΠΑΟΚ και απομένει η ανακοίνωση τους. Πρόκειται για τον Αυστριακό Τόμας Μουργκ και τον Ισπανό Κρίστο Γκονζάλες. Ο πρώτος ξεκίνησε ήδη το ταξίδι του από την Αυστρία με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να φτάσει στην πόλη απόψε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τη Ραπίντ Βιέννης, αλλά και τον ποδοσφαιριστή με τους «ασπρόμαυρους» να βγάζουν από τα ταμεία τους 1.6 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του από την αυστριακή ομάδα. Αναφορικά με τον Κρίστο Γκονζάλεθ αναμένεται στην πόλη της Θεσσαλονικης αύριο Τρίτη (6/10).
Σε συμφωνία με δύο ξένους ποδοσφαιριστές ήρθε ο ΠΑΟΚ και απομένει η ανακοίνωση τους. Πρόκειται για τον Αυστριακό Τόμας Μουργκ και τον Ισπανό Κρίστο Γκονζάλες. Ο πρώτος ξεκίνησε ήδη το ... Περισσότερα
Συντάκτης: Epiloges Press
Τελευταία Νέα
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα
Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Μεσογείου: «Πρέπει να ξαναβρεί την αποστολή της, ως γέφυρα και όχι ως σύνορο»
Η Volkswagen διαβεβαίωσε ότι δεν θα διακοπεί την επόμενη εβδομάδα η παραγωγή της λόγω έλλειψης ημιαγωγών
Α. Μπαλτά στο ΣΑ ΟΗΕ: «H Ελλάδα είναι σε ετοιμότητα να συμβάλει στην ανοικοδόμηση της Γάζας και στη ροή της ανθρωπιστικής βοήθειας»









