Παπαευαγγέλου: Προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τη δήλωσή μου για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ

«Η αξία που δίνω στην ανθρώπινη ζωή είναι δεδομένη»

Για το θέμα που προέκυψε με τη δήλωσή της αναφορικά με τους θανάτους ασθενών εκτός ΜΕΘ τοποθετήθηκε η Βάνας Παπαευαγγέλου.

«Κάποιοι προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τη δήλωση μου. Η αφοσίωση μου στον άρρωστο και η αξία που δίνω στην ανθρώπινη ζωή είναι δεδομένη. Ως γιατρός, έχοντας πολύχρονη θητεία στα νοσοκομεία, αυτό που είπα και προκύπτει από την εμπειρία μου και τα βιβλιογραφικά δεδομένα είναι ότι όσοι χάνουν τη ζωή τους στα νοσοκομεία, δεν βρίσκονται όλοι σε ΜΕΘ. Αυτό γινόταν πάντα κι αυτό γίνεται και θα γίνεται διεθνώς.

Babis



Κάθε γιατρός το ξέρει. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρθηκα σε ασθενείς που δεν διασωληνώθηκαν ενώ είχαν ανάγκη υποστήριξης της αναπνευστικής τους ανεπάρκειας αφού είναι γνωστό ότι όταν υπάρχει ένδειξη, ο ασθενής διασωληνώνεται», αναφέρει σε δήλωσή της η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων.

Πηγή newsbeast.gr

ΕλλάδαΠαπαευαγγέλου: Προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τη δήλωσή μου για τους θανάτους εκτός ΜΕΘ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι νέες δειγματοληψίες για τη δυσοσμία στον Εύοσμο

Ολοκληρώθηκαν οι δειγματοληψίες και οι χημικές αναλύσεις των δειγμάτων...

Μενίδι: Λόφοι απορριμμάτων από το Τζάνειο στην κοίτη του Κηφισού – Συγκλονιστικές εικόνες

Τόνοι απορριμμάτων από το Τζάνειο νοσοκομείο καταλήγουν στην κοίτη...

Συναγερμός για εξαφάνιση 14χρονης από τον Πειραιά – Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Κινητοποίηση των αρχών προκάλεσε η εξαφάνιση από τον Πειραιά...

Υποπλινιακές εκρήξεις, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στο ηφαίστειο της Σαντορίνης

«Να το συνειδητοποιήσουμε ότι κάποια στιγμή η έκρηξη θα...

Τελευταία Νέα