Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του με την Πάφο, μένοντας στο 0-0 με την κυπριακή ομάδα. Αποχώρησε προληπτικά ο Γεβντάι στο πρώτο μέρος. Επόμενο ... Περισσότερα

Πάφος – Παναθηναϊκός 0-0: Άσφαιρος στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας

Συντάκτης: Epilogestv

Συντάκτης: Epilogestv

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του με την Πάφο, μένοντας στο 0-0 με την κυπριακή ομάδα. Αποχώρησε προληπτικά ο Γεβντάι στο πρώτο μέρος. Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο το Σάββατο (6/7) με αντίπαλο την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ.

Στο «λευκό» 0-0 έμεινε ο Παναθηναϊκός με την Πάφο στο δεύτερο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους, σε ένα τεστ που άφησε ικανοποιημένο τον τεχνικό του «τριφυλλιού» Ντιέγκο Αλόνσο, τηρουμένων των αναλογιών, των απουσιών, αλλά και του χρονικού σημείου στο οποίο βρίσκεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «πράσινων».

Απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται σε υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας, καθώς στις 11 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει (στο Μπόρας) την Έλφσμποργκ στο πρώτο παιχνίδι τους για τον Α’ προκριματικού του Europa League, ο Παναθηναϊκός είχε μία ικανοποιητική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, είχε στιβαρότητα στα μετόπισθεν όμως δεν δημιούργησε πολλές φάσεις για να απειλήσει την εστία των Κυπελλούχων Κύπρου.

Η Πάφος έβγαλε μεγαλύτερη ένταση στο πρώτο τέταρτο του αγώνα και πλησίασε στο γκολ στο 13’ με τον Ζάιρο, όμως ο Βαγιαννίδης πρόλαβε να βάλει την κόντρα πριν την εκτέλεση του φορ της κυπριακής ομάδας, ενώ στο 26’ ο Τάνκοβιτς μπήκε στην περιοχή και βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Λοντίγκιν κι έδιωξε.

Στο 31’ ο Βιλένα πήρε την μπάλα στην περιοχή κι επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε, ενώ το 33’ από πολύ ωραία συνεργασία των Κώτσιρα και Μαντσίνι, ο τελευταίος γύρισε στη μικρή περιοχή προς τον Γερεμέγεφ, όμως το πλασέ του χτύπησε με δύναμη στο οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε άουτ.

Στο 43’ από ασίστ του Ζάιρο, ο Τάνκοβιτς βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Λοντίγκιν, όμως ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ διατηρώντας το «μηδέν» για το «τριφύλλι» λίγο πριν το ημίχρονο.

Η Πάφος έβγαλε μεγαλύτερη επιθετικότητα στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου και στο 53’ είχαν άλλη μία καλή ευκαιρία στη σέντρα σουτ του Κορέια που έβγαλε σε κόρνερ ο Ντραγκόφσκι.

Advertisement
Babis

Στο 63’ ο Τζούριτσιτς είχε μία καλή προσπάθεια από ωραία ενέργεια του Φικάι, όμως ο πλασέ του πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 81’ ο Τσοκάι είχε την καλύτερη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ο γκολκίπερ της Πάφου έδιωξε σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντιέγκο Αλόνσο): Λοντίγκιν (46’ Ντραγκόφσκι), Βαγιαννίδης, Γεντβάι (23’ Ζέκα), Σένκεφελντ (69’ Σένκεφελντ), Κώτσιρας (46’ Φικάι), Αράο (69’ Κυριόπουλος), Βιλένα (69’ Τσοκάι), Μαντσίνι (69’ Νίκας), Τζούριτσιτς (69’ Μπρέγκου), Λημνιός (46’ Ρουμπέν), Γερεμέγεφ (69’ Νταμπίζας).

ΠΑΦΟΣ (Χουάν Κάρλος Καρσέδο): Ίβουσιτς, Μελούσο (69’ Πηλέας), Κβίντα, Γκόλνταρ, Μπρούνο (69’ Ντε Μπρίτο), Ζάιρο (69’ Βαλακάρι), Τάνκοβιτς (84’ Ενχαγκά), Ναμ (69’ Ελία), Ντράγκομιρ (83’ Κολώτας), Πελάζιο, Κορέια (83’ Τουαμάσι).

*Ο Τάσος Μπακασέτας έμεινε εκτός αγώνα την τελευταία στιγμή λόγω μικροενοχλήσεων που αισθάνθηκε στον τετρακέφαλο κατά την προθέρμανση και τη θέση του στην ενδεκάδα πήρε ο Λημνιός.

*Στο πρώτο 20λεπτο αισθάνθηκε ένα μικρό σφίξιμο κι ο Γεντβάι κι αντικαταστάθηκε προληπτικά.

πηγή newsit.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόγραμμα επισκέψεων υπουργών και υφυπουργών στη Βόρεια Ελλάδα, ενόψει της 89ης ΔΕΘ

26/08/25 4:46 μμ

Πρόγραμμα επισκέψεων υπουργών και υφυπουργών στη Βόρεια Ελλάδα, ενόψει της 89ης ΔΕΘ

Αστροβραδιά 2025 στην Άνω Βροντού Σερρών

26/08/25 4:41 μμ

Αστροβραδιά 2025 στην Άνω Βροντού Σερρών, η κορυφαία καλοκαιρινή συνάντηση φίλων της αστρονομίας και της φύσης

Δίκη για Novartis: «Όσα είπα ήταν αλήθεια» απολογήθηκε η «Αικατερίνη Κελέση»

26/08/25 4:34 μμ

Δίκη για Novartis: «Όσα είπα ήταν αλήθεια» απολογήθηκε η «Αικατερίνη Κελέση»

Γερμανία: Το Apple Watch δεν είναι ένα "προϊόν ελεύθερο διοξειδίου του άνθρακα", αποφάνθηκε δικαστήριο

26/08/25 4:28 μμ

Γερμανία: Το Apple Watch δεν είναι ένα “προϊόν ελεύθερο διοξειδίου του άνθρακα”, αποφάνθηκε δικαστήριο

Προσωπικός αριθμός: Παράταση μέχρι τις 5 Νοεμβρίου για έκδοσή του

26/08/25 3:49 μμ

Προσωπικός αριθμός: Παράταση μέχρι τις 5 Νοεμβρίου για έκδοσή του

Ενιαίο Μητρώο Ακινήτων: Η ψηφιακή επανάσταση στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας

26/08/25 3:43 μμ

Ενιαίο Μητρώο Ακινήτων: Η ψηφιακή επανάσταση στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας

Επαναλειτουργεί το σιντριβάνι στην πλατεία Συντάγματος

26/08/25 3:39 μμ

Επαναλειτουργεί το σιντριβάνι στην πλατεία Συντάγματος

Το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών επισκέφθηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης

26/08/25 3:33 μμ

Το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών επισκέφθηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης

Χαλκιδική: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης με λεία 165.000 ευρώ

26/08/25 3:30 μμ

Χαλκιδική: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης με λεία 165.000 ευρώ

Πώς να σώσεις τον σκύλο σου και πώς μπορεί να σε σώσει κι εκείνος

26/08/25 3:25 μμ

Πώς να σώσεις τον σκύλο σου και πώς μπορεί να σε σώσει κι εκείνος

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η χώρα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει γίνει ο καλύτερος πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

26/08/25 12:08 μμ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η χώρα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει γίνει ο καλύτερος πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

Διαγωνισμός Γαστρονομίας στην SEREXPO 2025 - Μεγάλη η συμμετοχή των Συλλόγων

26/08/25 12:03 μμ

Διαγωνισμός Γαστρονομίας στην SEREXPO 2025 – Μεγάλη η συμμετοχή των Συλλόγων