- Διαφήμιση -

Παραλία Οφρυνίου: Το ΕΚΑΒ της 6ης Περιφέρειας θα επιχειρεί καθημερινά με δυο οχήματα και μια μηχανή

"Ευχαριστώ τον Σερραίο Υπουργό, τους βουλευτές και το ΕΚΑΒ για την επίλυση του θέματος" -video

Συνεχίζονται οι θετικές ενέργειες μετά το ρεπορτάζ του ΕΠΙΛΟΓΕΣ, το οποίο δικαιώνεται και ως προς το σκέλος ότι τη λύση θα δώσουν οι Σερραίοι πολιτικοί. Έτσι άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Υποδομών κου Κώστα Καραμανλή, για την άμεση επίλυση του θέματος

Την ίδια ευαισθησία έδειξε και το ΕΚΑΒ της 6Ης Περιφέρειας και ο διευθυντής του Χάρης Λώτης, ο οποίος την Κυριακή επισκέφτηκε την Παραλία Οφρυνίου και είχε επαφές για το θέμα αυτό με γνωστούς επιχειρηματίες και κατοίκους και παραθεριστές της περιοχής

Η ανάρτηση του κου Λώτη

Το ΕΚΑΒ δίπλα στο πολίτη!!!
Κ.Υ. ΕΚΑΒ- 6ης Περιφέρεια ΕΚΑΒ- 4 ΥΠΕ:
Οι συντονισμένες προσπάθειες έδωσαν σάρκα και οστά, σ ‘ένα χρόνιο αίτημα των πολιτών της Παραλίας Οφρυνίου (Τούζλα).
Από 07/07/2021 και για όλη την καλοκαιρινή περίοδο το ΕΚΑΒ της 6ης Περιφέρειας θα επιχειρεί σε καθημερινή βάση με δύο εκ περιτροπής οχήματα άμεσης επέμβασης άρτια επανδρωμένα. Μια μηχανή ( δωρεά γνωστού Σερραίου επιχειρηματία) η οποία είναι πλήρως εξοπλισμένη από τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ.Κωστα Καραμανλή, καθώς και ένα όχημα ( δωρεά του Α.Ο.Κ. Καβαλας).
Προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ. Νικόλαο Κουρτίδη, επιχειρηματία της περιοχής (REMAX CHOICE- REAL ESTATE- KOURTIDIS GROUP OF COMPANIES) για την διάθεση καταλυμάτος ώστε να εξυπηρετούνται οι ανάγκες των Πληρωμάτων.
Και συνεχίζουμε….
Χάρης Λωτης
Διευθυντής 6ης & 9ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ.

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version