Οξεία ήταν η απάντηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα στο θέμα των παρακολουθήσεων σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. «Οι γκεμπελικές πρακτικές ”λέγε, λέγε, κάτι θα μείνει” είναι ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Οξεία ήταν η απάντηση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα στο θέμα των παρακολουθήσεων σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Οι γκεμπελικές πρακτικές ”λέγε, λέγε, κάτι θα μείνει” είναι πάντα στην εργαλειοθήκη των στελεχών και των επικοινωνιακών βραχιόνων της αξιωματικής αντιπολίτευσης», τονίζεται στην αυστηρή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος. Επίσης υπογραμμίζεται πως «οι αθλιότητες της εκπροσώπου Τύπου (σσ του ΣΥΡΙΖΑ) περί ”εκβιαζόμενου” Νίκου Ανδρουλάκη, θύμισαν τις σταλινικές πρακτικές τους και κατόπιν εορτής προσπαθούν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα».

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συμπληρώνει ότι το ίδιο το κόμμα και προσωπικά ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέδειξαν το σκάνδαλο των υποκλοπών στη Δικαιοσύνη, στην ελληνική Βουλή και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και δεν δέχονται μαθήματα από κανέναν.

Κατηγορεί τον κ. Τσίπρα πώς η μόνη προσφορά του στην υπόθεση είναι να παρέχει μονίμως άλλοθι στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εμφανίστηκαν οι εταιρείες, που σχετίζονται με το κακόβουλο λογισμικό, και μεγαλούργησαν επί Νέας Δημοκρατίας», σημειώνει.

Κατακρίνει ως «ψευδείς, αναφορές στο άρθρο του Κώστα Βαξεβάνη, που υιοθέτησε ο βουλευτής Παύλος Πολάκης, ότι τάχα οι Σοσιαλιστές δεν αναδεικνύουν το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων στο Ευρωκοινοβούλιο», σημειώνοντας ότι «διαψεύστηκαν με στοιχεία από την εκπρόσωπο Τύπου της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών».

Η ανακοίνωση του ΠΑΔΟΚ-ΚΙΝΑΛ καταλήγει με την επισήμανση ότι κ. Ανδρουλάκης είναι το μοναδικό πολιτικό πρόσωπο που πιστοποίησε πέραν πάσης αμφιβολίας την απόπειρα παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου του με το λογισμικό predator. «Αν δεν είχε συμβεί αυτό, θα πηγαίναμε σε εκλογές με τον λαό στο σκοτάδι», αναφέρει.

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η καρδιά της Δημοσιογραφίας χτυπάει στο Μεσολόγγι

20/03/26 8:52 μμ

Η καρδιά της Δημοσιογραφίας χτυπάει στο Μεσολόγγι

Από τους πρώτους 65 φοιτητές και τη διελκυστίνδα καθαρεύουσας/ δημοτικής, στο σήμερα- Η Φιλοσοφική Σχολή γιορτάζει τα 100 της χρόνια και το ΑΠΘ αποκτά Πινακοθήκη

20/03/26 8:42 μμ

Από τους πρώτους 65 φοιτητές και τη διελκυστίνδα καθαρεύουσας/ δημοτικής, στο σήμερα- Η Φιλοσοφική Σχολή γιορτάζει τα 100 της χρόνια και το ΑΠΘ αποκτά Πινακοθήκη

Πέθανε ο Τσακ Νόρις

20/03/26 8:27 μμ

Πέθανε ο Τσακ Νόρις

Βουλή - Τη Δευτέρα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τα «ταξί»

20/03/26 8:39 μμ

Βουλή – Τη Δευτέρα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τα «ταξί»

20/03/26 8:17 μμ

Δήμος Σερρών: Υποχρεωτικός ο καθαρισμός των οικοπέδων για την αντιπυρική περίοδο – video

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: Θέσεις και αιτήματα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» - "Τι ΔΗΠΕΘΕ θέλουμε;"

20/03/26 8:07 μμ

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών: Θέσεις και αιτήματα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» – “Τι ΔΗΠΕΘΕ θέλουμε;”

Πώς η τεχνολογία και ο ψηφιακός μετασχηματισμός φέρνει τον κόσμο πιο κοντά στον Έβρο

20/03/26 8:32 μμ

Πώς η τεχνολογία και ο ψηφιακός μετασχηματισμός φέρνει τον κόσμο πιο κοντά στον Έβρο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Διεθνές Συνέδριο για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων «Bearing Witness: Trauma and Resilience in Modern Journalism»

20/03/26 8:30 μμ

Ολοκληρώθηκε το 3ο Διεθνές Συνέδριο για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων «Bearing Witness: Trauma and Resilience in Modern Journalism»

Ιωσήφ Χουρουζίδης: "Η εστίαση προσπαθεί να απορροφήσει τις αυξήσεις, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη" - video

20/03/26 8:00 μμ

Ιωσήφ Χουρουζίδης: “Η εστίαση προσπαθεί να απορροφήσει τις αυξήσεις, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη” – video

Κ.Τσιάρας: Προτεραιότητα ο περιορισμός του αφθώδους πυρετού στη Λέσβο

20/03/26 7:55 μμ

Κ.Τσιάρας: Προτεραιότητα ο περιορισμός του αφθώδους πυρετού στη Λέσβο

Αισθητηριακό Δωμάτιο και δράσεις με καλές πρακτικές Μουσείων για την ισότιμη συμμετοχή στην τέχνη

20/03/26 8:28 μμ

Αισθητηριακό Δωμάτιο και δράσεις με καλές πρακτικές Μουσείων για την ισότιμη συμμετοχή στην τέχνη

Κάθειρξη 10 ετών στον Ψωμιάδη για τα «45άρια» της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης

20/03/26 7:48 μμ

Κάθειρξη 10 ετών στον Ψωμιάδη για τα «45άρια» της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης