Η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, σε μία κατάθεση ψυχής στην Αγγελική Νικολούλη, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό πώς έφυγε από τη ζωή και η τελευταία τους κόρη, η ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, σε μία κατάθεση ψυχής στην Αγγελική Νικολούλη, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό πώς έφυγε από τη ζωή και η τελευταία τους κόρη, η Τζωρτζίνα.
Παράλληλα, έδωσε απαντήσεις για όλα όσα την κατηγορούν, το Σύνδρομο Μινχάουζεν αλλά και το λόγο που δεν συνέχισε σε ψυχίατρο, όπως της πρότειναν από το νοσοκομείο, όπως μεταδίδει το MEGA

«Ρούλα, ρώτησες αν υπάρχουν κάμερες στο Καραμανδάνειο, στο μονόκλινο που ήσασταν», ρώτησε η δημοσιογράφος με τη μητέρα να δίνει ξεκάθαρη απάντηση: «Πρώτον δεν ήταν μονόκλινο, να τα ξεκαθαρίζουμε ένα ένα. Εγώ είχα άλλα δύο κρεβάτια δίπλα, αλλά λόγω κορωνοϊού δεν είχαν βάλει άλλα παιδάκια. Ήμουν μόνη και κατέβαινα να πάρω φαγητό. Ρώτησα αν έχει κάμερες επειδή ήταν κι άλλη μαμά εδώ και γύρω γύρω τσιγγάνοι και γύφτοι και φοβόμουν. Της λέω ούτε στο διάδρομο; Να δούμε ποιος μπαίνει… Γιατί είχα laptop και tablet για την Τζωρτζίνα».

Όταν η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στην άρνηση της μητέρας να πάει σε ψυχίατρο, η ίδια αντέδρασε: «Πραγματικά, μου έρχεται γέλιο με αυτό το πράγμα. Πήγα. Ξέρεις τι με ρώταγε; Αν βλέπω φωτιές και αν βλέπω ανθρώπους με κόκκινα μάτια. Μου έλεγε κάτι περίεργα πράγματα εξωπραγματικά. Μόνο για γέλια ήταν».

Σύμφωνα με την μητέρα, η Τζωρτζίνα παραπονιόταν στους γιατρούς ότι δε μπορούσε να αναπνεύσει «η κοιλιά μου, η πλάτη μου, βόμβες, δε μπορώ».

«Μήπως ήταν ψυχολογικό; Επειδή είχε δει και την αδελφή της να χάνεται;», ρωτάει η δημοσιογράφος. «Στην αρχή ψυχολογικό μου είπαν και μένα. Γι’ αυτό ήθελαν να τη διώξουν. Αλλά όταν άρχισε τους εμετούς, την κράτησαν και μετά το γύρισαν σε γαστρεντερίτιδα, βρογχοπνευμονία και μετά ανακοπή. Πες μου εσύ πώς τα εξηγείς αυτά;» ανέφερε.

Η Τζωρτζίνα ήταν πολύ δυνατό παιδί, όπως αναφέρει η μητέρα, αλλά ίσως της στοίχησε πολύ ο θάνατος του βρέφους γιατί το πρόσεχε. «Την Μαλένα δεν την είδε ταλαιπωρημένη, την είδε μόνο μία φορά στο “Ελπίδα”. Την μπεμπούλα προσπαθήσαμε να μην την δει, αλλά ήταν πανέξυπνη και το κατάλαβε».

Μιλώντας για τη σχέση της με τον σύζυγό της Μάνο και απαντώντας σε όσους λένε πως ήταν χωρισμένοι υπογραμμίζει: «Ναι ισχύει. Δύο μέρες χωρισμένοι. Φυσικά και στηρίζει ο ένας τον άλλον. Έχω την υποστήριξη από τον άνδρα μου και αυτός τη δική μου».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια την ρώτησε αν ισχύει το γεγονός ότι η ίδια πήγαινε συχνά στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Advertisement
ktimatologio

«Στο Ρίο στη νευρολογική γιατί πέρασα παροδικό ισχαιμικό. Την πρώτη φορά ήταν παραμονή Χριστουγέννων και τους είπα ότι θέλω να βγω για να κάνω με τα παιδιά μου Χριστούγεννα. Μετά ξαναμπήκα. Μου είπαν ότι είναι παροδικά ισχαιμικά λόγω της Μαλένας. Από την πολύ στεναχώρια και επειδή δεν είχα ξεσπάσει. Μετά μου έδωσαν αντικαταθλιπτικά χάπια, τα οποία δεν τα πήρα γιατί μου δημιουργούσαν πρόβλημα, τα έκοψα από μόνη μου. Μετά συνέβη αυτό με το μωρό και με την Τζωρτζίνα και λέω όχι πρέπει να είμαι νηφάλια για τα παιδιά», απάντησε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αναφερόμενη στο Σύνδρομο Μινχάουζεν απάντησε: «Δεν ισχύει σε εμάς σε καμία περίπτωση. Αυτό, απ’ ότι κατάλαβα, είναι ότι προκαλείς κάτι για να σε λυπούνται. Προκάλεσα καρκίνο; Δε γίνεται! Να προκάλεσα στο μωρό την καρδία του; Τώρα στην Τζωρτζίνα που προσπαθούν να το ρίξουν εκεί; Θεωρώ ότι θα το έβρισκαν από την πρώτη στιγμή. Πιστεύω ότι τα πάντα ανιχνεύονται».

Η μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών απαντώντας στην Αγγελική Νικολούλη για την πορεία των ερευνών, είπε: «Θα δούμε. Θα βγουν οι τοξικολογικές και θα σταματήσει όλο αυτό

πηγή MEGA


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γίγαντες με μελιτζάνες στο φούρνο

15/03/26 1:38 μμ

Γίγαντες με μελιτζάνες στο φούρνο

Πράσινο σαπούνι - 15 χρήσεις για το σπίτι που θα σας εκπλήξουν

15/03/26 1:29 μμ

Πράσινο σαπούνι – 15 χρήσεις για το σπίτι που θα σας εκπλήξουν

Συγκέντρωση σε ανάμνηση των Εβραίων θυμάτων του ναζισμού και έναρξη των εργασιών του Πάρκου Μνήμης στην Πλατεία Ελευθερίας

15/03/26 1:35 μμ

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση σε ανάμνηση των Εβραίων θυμάτων του ναζισμού και έναρξη των εργασιών του Πάρκου Μνήμης

Πώς να προετοιμάσετε το μπαλκόνι ή τον κήπο σας για την άνοιξη

15/03/26 1:27 μμ

Πώς να προετοιμάσετε το μπαλκόνι ή τον κήπο σας για την άνοιξη

Τεχνολογία και ηλεκτρονικό εμπόριο - Πώς αλλάζουν οι συνήθειες των καταναλωτών - Στοιχεία για την Ελλάδα

15/03/26 1:33 μμ

Τεχνολογία και ηλεκτρονικό εμπόριο – Πώς αλλάζουν οι συνήθειες των καταναλωτών – Στοιχεία για την Ελλάδα

«Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου» - Ο εμβληματικός πίνακας του Ντελακρουά έως τέλος Νοεμβρίου στο Ξενοκράτειο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσολογγίου

15/03/26 1:22 μμ

«Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου» – Ο εμβληματικός πίνακας του Ντελακρουά στο Ξενοκράτειο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσολογγίου

Οι πόλεις που σκέφτονται: Πώς η τεχνολογία αλλάζει τον αστικό σχεδιασμό

15/03/26 1:21 μμ

Οι πόλεις που σκέφτονται: Πώς η τεχνολογία αλλάζει τον αστικό σχεδιασμό

Διεθνής ερευνητική ομάδα, με τη συμμετοχή ελληνικών ερευνητικών κέντρων, ενώνει τις δυνάμεις της κατά του καρκίνου των ωοθηκών

15/03/26 1:19 μμ

Διεθνής ερευνητική ομάδα, με τη συμμετοχή ελληνικών ερευνητικών κέντρων, ενώνει τις δυνάμεις της κατά του καρκίνου των ωοθηκών

Τι αλλάζει με το νέο ν/σ για χορήγηση στεγαστικής αρωγής μετά από φυσικές καταστροφές

15/03/26 1:18 μμ

Τι αλλάζει με το νέο ν/σ για χορήγηση στεγαστικής αρωγής μετά από φυσικές καταστροφές

Τζέρι Λιούις - Ο Βασιλιάς της Κωμωδίας, ο ιδιοφυής καλλιτέχνης, ο αντιφατικός σταρ

15/03/26 1:15 μμ

Τζέρι Λιούις – Ο Βασιλιάς της Κωμωδίας, ο ιδιοφυής καλλιτέχνης, ο αντιφατικός σταρ

Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή: Οι οργανώσεις καλούν τους πολίτες να διεκδικούν τα δικαιώματά τους

15/03/26 1:05 μμ

Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή: Οι οργανώσεις καλούν τους πολίτες να διεκδικούν τα δικαιώματά τους

28ο ΦΝΘ: Τιμητικός Χρυσός Αλέξανδρος απονεμήθηκε στον Γιώργο Παπαλιό

15/03/26 1:03 μμ

28ο ΦΝΘ: Τιμητικός Χρυσός Αλέξανδρος απονεμήθηκε στον Γιώργο Παπαλιό