Πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας. Ένας οδηγός ταχυμεταφορών χτύπησε με το όχημά του έναν άνδρα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

 
Ο άνδρας, που τραυματίστηκε, μαζί με δύο ακόμα άτομα καθάριζαν τα χόρτα μπροστά από την επιχείρησή τους στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας. Σύμφωνα με το tempo24.news, ο οδηγός ταχυμεταφορών περνούσε από την περιοχή, τους προσπέρασε και σταμάτησε το όχημα λίγο πιο κάτω. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και επιτέθηκε λεκτικά στους τρεις άνδρες, επειδή -όπως υποστήριξε- μία πέτρα πετάχτηκε στο αυτοκίνητό του.

Οι άνδρες που καθάριζαν τα χόρτα προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον οδηγό, ο οποίος κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του, προχώρησε λίγα μέτρα παρακάτω και στη συνέχεια γύρισε με την όπισθεν και χτύπησε έναν από τους άνδρες. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε με κακώσεις στο κεφάλι και στα χέρια.

“Αν δεν είναι αυτό κακούργημα τι είναι; Που από θαύμα δεν στέρησε τη ζωή του αδερφού μου. Ευχαριστώ το ΘΕΟ, τον κύριο Τζωρτζιδη κ όλη την ιατρική του ομάδα ΠΓΝΠ ΠΑΤΡΩΝ και επίσης ευχαριστώ όλους κ όλες για την συμπαράσταση”, έγραψε στο facebook ο αδερφός του τραυματία.


Πηγή enikos.gr

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 220