Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
19.7 C
Serres

Πελώνη: Ο κ. Τσίπρας τρέφεται από την πανδημία

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, σχολίασε την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την τροπολογία για το ακαταδίωκτο των μελών των Επιτροπών του υπουργείου Υγείας.

«Το ύφος της δήλωσης του κ. Τσίπρα έρχεται να επιβεβαιώσει την ανάγκη προστασίας του επιστημονικού προσωπικού που από την πρώτη στιγμή το κόμμα του έβαλε στο στόχαστρο, επιχειρώντας την αποδόμηση και την στοχοποίηση προσωπικοτήτων εγνωσμένου κύρους», αναφέρει αρχικά η κα. Πελώνη.

Και προσθέτει: «Αν, έστω μια φορά, ο κ. Τσίπρας απηύθυνε στους πολίτες έκκληση να εμβολιαστούν και να τηρούν τα μέτρα προστασίας αντί να επιλέγει την κορωνοκαπηλεία και το πριόνισμα της Επιστήμης και της επιστημονικής άποψης, ίσως να έπειθε ότι στόχος του είναι η συμβολή στην εθνική προσπάθεια.

Babis



Αλλά ο κ. Τσίπρας τρέφεται από την πανδημία. Και όσο αντιλαμβάνεται ότι κάθε μέρα που περνά, φτάνουμε πιο κοντά στο τέλος της πρωτοφανούς κρίσης, τόσο πατάει γκάζι αντί για φρένο στον πολιτικό του κατήφορο».

Πηγή newsbeast.gr

ΠολιτικήΠελώνη: Ο κ. Τσίπρας τρέφεται από την πανδημία

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΚΚΕ: Να ακυρωθεί άμεσα η απόλυση του Κ. Γενηδούνια από τη Hellenic Train

«Να ακυρωθεί άμεσα η απόλυση του εργαζόμενου Κώστα Γενηδούνια...

Ν. Ανδρουλάκης: «Χιλιάδες μικροϊδιοκτήτες ενώ είχαν οικόπεδα, βρέθηκαν με αγροτεμάχια»

«Με το σημερινό κόστος ενέργειας υπονομεύεται ο πρωτογενής τομέας...

Κ. Τσιάρας: Η αντιμετώπιση της βίας στα πανεπιστήμια είναι ζήτημα ελευθερίας και δημοκρατίας

Ζήτημα ελευθερίας και δημοκρατίας χαρακτήρισε την αντιμετώπιση της βίας...

Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κέντρο Αποκατάστασης στην Κερατέα

Επίσκεψη στο Κέντρο Αποκατάστασης και Υγείας στην Κερατέα πραγματοποίησε...

Τελευταία Νέα