Πέρασε τον φίλο του για αγριογούρουνο και τον πυροβόλησε στο κεφάλι

Στο νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ένας 37χρονος κυνηγός από την Αλβανία, που τραυματίστηκε χθες το πρωί από 45χρονο την ώρα που κυνηγούσαν σε περιοχή στο Μικρό Περιβόλι.

 

Οι δύο άνδρες είχαν πάει για κυνήγι αγριογούρουνου σε δύσβατη περιοχή όταν ο 45χρονος πυροβόλησε τον 37χρονο στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταξύ των δύο ανδρών υπάρχουν στενοί δεσμοί φιλίας, αλλά όταν πήγαν για να κυνηγήσουν δεν έλαβαν μέτρα αυτοπροστασίας και δεν φόρεσαν τα απαραίτητα κίτρινα γιλέκα.




Babis

Ο 45χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ εξαιτίας του δύσβατου της περιοχής χρειάστηκε η μετάβαση και πυροσβεστικής δύναμης για τον απεγκλωβισμό του τραυματία από τη χαράδρα.

Το θύμα, σύμφωνα με το e-thessalia.gr, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Βόλου, όπου χειρουργήθηκε. Ο 45χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

(φωτογραφία αρχείου)

ΕλλάδαΠέρασε τον φίλο του για αγριογούρουνο και τον πυροβόλησε στο κεφάλι

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τζόκερ: Ένας τυχερός κέρδισε 4,71 εκατ. ευρώ -Οι «χρυσοί» αριθμοί

Η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ με αριθμό 2904, ανέδειξε έναν...

Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Κλειδώθηκε στην καμπίνα της νταλίκας όταν του είπαν ότι δεν θα επιβιβαστεί στο πλοίο

Στην Ηγουμενίτσα οδηγός φορτηγού που έβγαλε εισιτήριο για μικρότερο...

Πρωτομαγιά με βουτιές- «Βούλιαξαν» οι παραλίες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Πρωτομαγιά και η ατμόσφαιρα θυμίζει ήδη καλοκαίρι στην παραλία...

Τελευταία Νέα