Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
18.7 C
Serres

Πέθανε ο Θανάσης Νασίκας (φωτο)

Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Τυρνάβου και αγροτοσυνδικαλιστής Θανάσης Νασίκας σε ηλικία 66 ετών, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 

 

Ο Θανάσης Νασίκας στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής και πήρε την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης, αλλά δεν μπήκε ποτέ στη Βουλή αφού την έδρα κράτησε ο αρχηγός του κόμματος.
Διετέλεσε δήμαρχος Τυρνάβου την περίοδο 2003 – 2006.

Σε συλλυπητήρια δήλωσή του ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Ιωάννης Κόκουρας, αναφέρει τα εξής:

 

«Ο Θανάσης Νασίκας υπήρξε ένας σπουδαίος πολιτικός και ένας σπάνιος άνθρωπος που ξεχώρισε για το ήθος του, ένας δυναμικός συνδικαλιστής, υποστηρίζοντας τα δίκαια του κτηνοτροφικού κλάδου. Για πολλά χρόνια υπηρέτησε τον Τύρναβο, κάνοντας αγώνα και σκοπό της ζωής του την προάσπιση των αιτημάτων των συμπολιτών του. Άφησε πίσω του σημαντικό έργο και άσκησε υποδειγματικά τα καθήκοντά του ως Δήμαρχος Τυρνάβου. Η είδηση του θανάτου του μας γεμίζει όλους με θλίψη. Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και όλου του προσωπικού του Δήμου Τυρνάβου, τον αποχαιρετώ με συγκίνηση, εκτίμηση και σεβασμό για όλα όσα προσέφερε.

Στην οικογένεια του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».



Babis

 

Θανάσης Νασίκας2

 

Πηγή larissanet.gr, paidis.com

ΕλλάδαΠέθανε ο Θανάσης Νασίκας (φωτο)

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

MMM-Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν ΗΣΑΠ, Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς...

Χαμηλά τα αποθέματα νερού στην Μυτιλήνη

Παλαιότερα ο καιρός χαρακτηριζόταν ο απρόβλεπτος παράγοντας που ανέτρεπε...

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι νέες δειγματοληψίες για τη δυσοσμία στον Εύοσμο

Ολοκληρώθηκαν οι δειγματοληψίες και οι χημικές αναλύσεις των δειγμάτων...

Τελευταία Νέα