Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
20.9 C
Serres

Πέθανε ο θρυλικός κακός του αμερικανικού σινεμά, Μπίλι Ντράγκο

Ο Μπίλι Ντράγκο, ένας από τους πιο αγαπημένους «κακούς» του αμερικανικού κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Ο ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό μέσα από τον ρόλο του Φρανκ Νίτι, ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Αλ Καπόνε (Ρόμπερτ Ντ Νίρο), στους «Αδιάφθορους» του Μπράιαν Ντε Πάλμα, πριν από 32 χρόνια.

 

Ξεκίνησε την καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του ‘70, κάνοντας μια σειρά από εμφανίσεις σε αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές.

Μια από τις σειρές που τον έκαναν γνωστό και στην Ελλάδα, ήταν οι «Μάγισσες» όπου κρατούσε τον ρόλο του κακού «Barbas».

Το πραγματικό όνομα του ηθοποιού ήταν Γούλιαμ Γιουτζίν Μπάροους, ωστόσο επέλεξε το Μπίλι Ντράγκο, αφού διαπίστωσε πως υπήρχε και άλλος ηθοποιός με το ίδιο επίθετο, καταγεγραμμένος στην Ένωση Αμερικανών Ηθοποιών.

Babis



Επέλεξε τότε να χρησιμοποιήσει το επίθετο της μητέρας του, η οποία είχε τσιγγάνικες και ρουμάνικες καταβολές. Ο πατέρας του, επίσης ηθοποιός, είχε ρίζες ινδιάνικες ρίζες από την φυλή των Απάτσι.

Ο Μπίλι Ντράγκο «έσβησε» έπειτα από επιπλοκές που του προκάλεσε εγκεφαλικό επεισόδιο όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

 

madata.gr

ΚόσμοςΠέθανε ο θρυλικός κακός του αμερικανικού σινεμά, Μπίλι Ντράγκο

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Επίσκεψη Ρετζέπ Ερντογάν στη Ρώμη στις 29 Απριλίου

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα επισκεφθεί...

Ο πρόεδρος Τραμπ δηλώνει πως ο Βλ. Ζελένσκι είναι έτοιμος να παραχωρήσει την Κριμαία στη Ρωσία

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως πιστεύει ότι...

Για ανθρωποκτονία κατά συρροή κατηγορείται ο 30χρονος δράστη της επίθεσης με αυτοκίνητο στο Βανκούβερ

Τριαντάρης άκουσε να του απαγγέλλονται χθες Κυριακή κατηγορίες για...

Τελευταία Νέα