Τραύματα στο κεφάλι, κατάγματα και οιδήματα είχε στο σώμα της η 37χρονη δικηγόρος και σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου, όπως τα καταγράφει η κατάθεση-σοκ του γιατρού που την εξέτασε τα ξημερώματα ... Περισσότερα

“Φέρει κατάγματα, εκχυμώσεις και αίματα” – Η αναφορά σοκ του γιατρού που εξέτασε την σύζυγο του γνωστού δικηγόρου

Epiloges Press

Epiloges Press

Τραύματα στο κεφάλι, κατάγματα και οιδήματα είχε στο σώμα της η 37χρονη δικηγόρος και σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου, όπως τα καταγράφει η κατάθεση-σοκ του γιατρού που την εξέτασε τα ξημερώματα του Σαββάτου προς την Κυριακή σε κλινική.

Στην κατάθεσή του ο γιατρός αναφέρει ότι κλήθηκε να δει μια ασθενή που είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Διαπίστωσε ότι έχει εκχυμώσεις, εκδορές και οιδήματα, αλλά και κάταγμα στη μύτη και σε δάχτυλο του δεξιού χεριού.

«Σε ερώτηση μου ποιος άνθρωπος την χτύπησε, αν είναι ο ίδιος που την είχε φέρει στα επείγοντα, εκείνη μου απάντησε καταφατικά», προσθέτει ο γιατρός και αναφέρει ότι αμέσως ενημέρωσε την Άμεση Δράση για τις δικές της ενέργειες.

Η κατάθεση του γιατρού αναφέρει τα ακόλουθα:

«Σήμερα 16/06/2024 έχω εφημερία στην Ευρωκλινική καλύπτω τον χειρουργικό τομέα και Τ.Ε.Π.

Περί ώρα … με φώναξε η νοσηλεύτρια των επειγόντων για να εξετάσω μια κυρία που έχει χτυπήσει στο κεφάλι. Μετέβην και είδα την ασθενή υπό στοιχεία [σσ. αναφέρονται εδώ τα στοιχεία της 37χρονης δικηγόρου].

Κλινικά φέρει εκχυμώσεις και οίδημα προσώπου – μέτωπο, ζυγωματικά, αμφώ- εκχυμώσεις οφθαλμικών κογχών (racoon eyes), θλαστικό τραύμα δεξιού λοβού, ωτός, οίδημα και αιμορραγία ρινός, εκδορές και οιδήματα άνω και κάτω χείλους, θλαστικό τραύμα γλώσσας, εκδορές και οίδημα αντιβραχίου, οίδημα στην εγγύς φαλλαγγοφαλαγγικής διάρθρωσης δεξιού μικρού δακτύλου κεφαλαιμάτωμα τριχωτού.

Απεικονιστικά ευρήματα: κάταγμα ρινικού οστού, κάταγμα βάσης- παλαμιαία επιφάνεια – μέσης φάλαγγας μικρού δαχτύλου, δεξιά άκρας χειρός. Εργαστηριακώς φέρει αυξημένες τιμές CPU.

Φέρει αίματα στο τριχωτό κεφαλής όπως και τούφες μαλλιών στα ρούχα και στο σώμα της.

Σε ερώτηση μου ποιος άνθρωπος την χτύπησε αν είναι ο ίδιος που την είχε φέρει στα επείγοντα, εκείνη μου απάντησε καταφατικά. Άμεσα ενημέρωσα την άμεση δράση για τις δικές της ενέργειες.

Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω».

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ποινικολόγου, που παραμένει κατούμενος στη ΓΑΔΑ μέχρι την απολογία του σήμερα Δευτέρα, ενώπιον της 18ης Τακτικής Ανακρίτριας, ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Εν τω μεταξύ κινήθηκε πειθαρχική διαδικασία ελέγχου και από τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας.

Η σύζυγος του δικηγόρου, ενώ συντάχθηκε με την εκδοχή του ατυχήματος στο σπίτι για να εξηγήσει τα τραύματά της, τελικά, δέχθηκε το panic button, την ειδική εφαρμογή για τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας με την οποία γυναίκες σε κίνδυνο ενημερώνουν άμεσα την αστυνομία.

Advertisement
MEGA

Σημειώνεται, επίσης, πως ο ποινικολόγος κατείχε δύο νόμιμα όπλα, τα οποία κατασχέθηκαν από τις αρχές, όπως είθισται σε περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας.

Και η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του

Επιπλέον έγινε γνωστό πως μήνυση σε βάρος του δικηγόρου είχε υποβάλει και η πρώην σύζυγός του.

Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr, στις 16 Οκτωβρίου του 2017, η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου είχε υποβάλει σε βάρος του μήνυση για ενδοοικογενειακή βία στο Αστυνομικό Τμήμα των Βριλησσίων.

Η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι είχε υποστεί βία από τον δικηγόρο και πρώην σύζυγό της το μεσημέρι της 14ης Οκτωβρίου του 2017, στα Βριλήσσια. Η μήνυση είχε υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και είναι άγνωστο έως αυτή τη στιγμή πώς εξελίχθηκε η υπόθεση.

Πηγή: protothema.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΘΕΜΑ Από τα 4μ. το 1912 στα 6,31μ. το 2026: η εκτόξευση των ρεκόρ στο επί κοντώ

12/03/26 10:59 μμ

ΘΕΜΑ Από τα 4μ. το 1912 στα 6,31μ. το 2026: η εκτόξευση των ρεκόρ στο επί κοντώ

Agrotica: Αποχώρησαν οι αγρότες που διαμαρτύρονταν μέσα στη ΔΕΘ, έδωσαν πορτοκάλια σε αστυνομικούς – Δείτε βίντεο

12/03/26 10:54 μμ

Agrotica: Αποχώρησαν οι αγρότες που διαμαρτύρονταν μέσα στη ΔΕΘ, έδωσαν πορτοκάλια σε αστυνομικούς – Δείτε βίντεο

Οι επιστήμονες ερεύνησαν το έδαφος κάτω από ένα από τα αρχαιότερα δέντρα της Γης – Αυτό που ανακάλυψαν είναι συγκλονιστικό

12/03/26 11:42 μμ

Οι επιστήμονες ερεύνησαν το έδαφος κάτω από ένα από τα αρχαιότερα δέντρα της Γης – Αυτό που ανακάλυψαν είναι συγκλονιστικό

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ο απολογισμός των θυμάτων στην περιοχή

12/03/26 11:40 μμ

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ο απολογισμός των θυμάτων στην περιοχή

28o ΦΝΘ: Οι φωτογραφίες της Καισαριανής και η μάχη για την ιστορική αλήθεια σε συζήτηση με τον Δ. Σωτηρόπουλο

12/03/26 11:39 μμ

28o ΦΝΘ: Οι φωτογραφίες της Καισαριανής και η μάχη για την ιστορική αλήθεια σε συζήτηση με τον Δ. Σωτηρόπουλο

Ευρωπαϊκή διάκριση για το Φεστιβάλ Μουσικής Χάλκης – Δημήτρης Κρεμαστινός από το European Heritage Hub

12/03/26 11:36 μμ

Ευρωπαϊκή διάκριση για το Φεστιβάλ Μουσικής Χάλκης – Δημήτρης Κρεμαστινός από το European Heritage Hub

Άρειος Πάγος: Οι συνταξιούχοι και εργαζόμενοι, δεν μπορεί να απολυθούν και δεν μπορεί να επανακαταταγούν στο α΄ μισθολογικό κλιμάκιο

12/03/26 11:34 μμ

Άρειος Πάγος: Οι συνταξιούχοι και εργαζόμενοι, δεν μπορεί να απολυθούν και δεν μπορεί να επανακαταταγούν στο α΄ μισθολογικό κλιμάκιο

Συζήτηση και αιχμές στο Δ.Σ. Σερρών για τη μελέτη του Κλειστού Κολυμβητηρίου Σερρών - Επτά παρατάσεις και επιπλέον κόστος 255 χιλ. ευρώ - video

12/03/26 8:34 μμ

Συζήτηση και αιχμές στο Δ.Σ. Σερρών για τη μελέτη του Κλειστού Κολυμβητηρίου Σερρών – Επτά παρατάσεις και επιπλέον κόστος 255 χιλ. ευρώ – video

Στον ουρανό οι τιμές των καυσίμων - Τι λένε οι Σερραίοι - video

12/03/26 8:27 μμ

Στον ουρανό οι τιμές των καυσίμων – Τι λένε οι Σερραίοι – video

Πρόγραμμα LEADER: Η διευθύντρια της ΑΝΕΣΕΡ ενημέρωσε το ΔΣ και κάλεσε τον δήμο σε ετοιμότητα - video

12/03/26 8:20 μμ

Πρόγραμμα LEADER: Η διευθύντρια της ΑΝΕΣΕΡ ενημέρωσε το ΔΣ και κάλεσε τον δήμο σε ετοιμότητα – video

Με ένταση η δεύτερη μέρα για την "υπόθεση Λιανάκη" στο Εφετείο Θεσσαλονίκης - video

12/03/26 8:11 μμ

Με ένταση η δεύτερη μέρα για την “υπόθεση Λιανάκη” στο Εφετείο Θεσσαλονίκης – video

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου στο Αζερμπαϊτζάν

12/03/26 8:03 μμ

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου στο Αζερμπαϊτζάν