Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει νέο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου, αυτή τη φορά στη Βόρεια Ελλάδα, με φερόμενο ως δράστη τον πατέρα του 4χρονου θύματος και συνεργό τη γιαγιά του. ... Περισσότερα

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 65χρονος για την αποπλάνηση της 6χρονης κόρης των γειτόνων του

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Φρίκη και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει νέο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου, αυτή τη φορά στη Βόρεια Ελλάδα, με φερόμενο ως δράστη τον πατέρα του 4χρονου θύματος και συνεργό τη γιαγιά του.

Advertisement
 

Όπως αποκάλυψε στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος της μητέρας κ. Γιάννης Μαρακάκης, o εφιάλτης του παιδιού ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, όταν ο πατέρας του, γιος ιερέα, πέρασε με τον 4χρονο μερικές ημέρες, καθώς είναι σε διάσταση με τη μητέρα.

Όταν επέστρεψε στη μητέρα του, το παιδί είχε μία αλλόκοτη συμπεριφορά και πειραματιζόταν με την σεξουαλικότητά του, με τη μητέρα του να αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια ειδικών. Μάλιστα η μητέρα βλέποντας την εκτός κανονικότητας συμπεριφορά του παιδιού, το βιντεοσκοπούσε και το προϊόν των συμπεριφορών έχει προσκομιστεί στην ανάκριση, στους παιδοψυχολόγους και στον ιατροδικαστή για να έχουν εικόνα των προβληματισμών της μητέρας.

Ακόμα το παιδί άρχισε να λέει ότι πονάει και ότι έκανε παιχνίδια με τον μπαμπά και την γιαγιά ενώ εντοπίστηκαν και σημάδια στο σώμα του παιδιού.

Έτσι αποκαλύφθηκε η φρίκη

Ασκήθηκε ποινική δίωξη, το παιδί εξετάστηκε από δύο ανακριτικούς υπαλλήλους παρουσία ψυχολόγου και κοινωνικού λειτουργού και σιγά – σιγά ο 4χρονος άρχισε να αποκαλύπτει τη φρίκη που φέρεται να είχε βιώσει στα χέρια του πατέρα του. Έγιναν 4 δίωρες συνεδρίες στη διάρκεια των οποίων το παιδί φαίνεται ότι «ξεκλείδωσε» και είπε τα πάντα, πώς βίωνε τους βιασμούς από τον πατέρα, πώς συμμετείχε και η γιαγιά του, την ονοματοδοσία που είχαν κάνει στα γεννητικά όργανα του πατέρα, του μικρού αλλά και της γιαγιάς.

Ακόμα όπως αποκάλυψε ο κ. Μαρακάκης, οι ανακριτικοί υπάλληλοι παρατήρησαν ότι η συμπεριφορά του παιδιού άλλαζε μπροστά στην κάμερα, την έκλεισαν και τότε κατάλαβαν ότι το παιδί ήταν πιο άνετο. Έτσι τους αποκάλυψε ο 4χρονος ότι δεν θέλει την κάμερα γιατί «τα παιχνίδια που έκανα με την γιαγιά και τον μπαμπά μετά τα βλέπαμε στην τηλεόραση».

Η ποινική δίωξη αφορά βιασμούς κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 12 ετών, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών και πορνογραφία.

Advertisement
Babis

Σύμφωνα με τον κ. Μαρακάκη ερευνάται αν διακινούσαν το υλικό αυτό.

Ο πατέρας έχει μία πολύ καλή εργασία κι ένα πολύ καλό εισόδημα και είναι γιος ιερέα, ο οποίος δεν είναι στη ζωή.

Πηγή: Συνδέσεις, ΕΡΤ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εύκολη τούρτα με μους σοκολάτας χωρίς ψήσιμο

03/10/25 12:13 πμ

Εύκολη τούρτα με μους σοκολάτας χωρίς ψήσιμο

Η Τσέλιε «έσπασε» το αήττητο της ΑΕΚ

03/10/25 12:10 πμ

Η Τσέλιε «έσπασε» το αήττητο της ΑΕΚ

Η Θέλτα «ανέτρεψε» τον ΠΑΟΚ, 3-1 στο Βίγκο

03/10/25 12:06 πμ

Η Θέλτα «ανέτρεψε» τον ΠΑΟΚ, 3-1 στο Βίγκο

Κορυφαίο αεροδρόμιο στον κόσμο το "Ελ.Βενιζέλος", με την ψήφο των αεροπορικών εταιρειών

03/10/25 12:01 πμ

Κορυφαίο αεροδρόμιο στον κόσμο το “Ελ.Βενιζέλος”, με την ψήφο των αεροπορικών εταιρειών

Φενγκ Σούι: Πού πρέπει και πού δεν πρέπει να βάζουμε φωτογραφίες στο σπίτι

02/10/25 11:54 μμ

Φενγκ Σούι: Πού πρέπει και πού δεν πρέπει να βάζουμε φωτογραφίες στο σπίτι

Αριθμολογία: Αν έχεις γεννηθεί σε αυτές τις 4 ημερομηνίες, έχεις σπάνια ενσυναίσθηση

02/10/25 11:50 μμ

Αριθμολογία: Αν έχεις γεννηθεί σε αυτές τις 4 ημερομηνίες, έχεις σπάνια ενσυναίσθηση

Ονόματα κρατουμένων και ιστορίες της Εθνικής Αντίστασης στους τοίχους Δημοτικού Σχολείου

02/10/25 11:44 μμ

Ονόματα κρατουμένων και ιστορίες της Εθνικής Αντίστασης στους τοίχους Δημοτικού Σχολείου

Μήνυμα 112 σε Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική – Προειδοποίηση για ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες

02/10/25 11:21 μμ

Μήνυμα 112 σε Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική – Προειδοποίηση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες

02/10/25 10:39 μμ

Βέφα Αλεξιάδου: Αποκαλύψεις για την υπόλοιπη περιουσία της

Ντέμη Γεωργίου: Η πρώην σύζυγός της, παντρεύτηκε τον σύντροφό της στο Λονδίνο

02/10/25 10:33 μμ

Ντέμη Γεωργίου: Η πρώην σύζυγός της, παντρεύτηκε τον σύντροφό της στο Λονδίνο

Περικλής Λιανός: Υπέγραφα ψεύτικες δηλώσεις, πάνω σ’ αυτό με διέγραψαν από τον δικηγορικό σύλλογο

02/10/25 10:27 μμ

Περικλής Λιανός: Υπέγραφα ψεύτικες δηλώσεις, πάνω σ’ αυτό με διέγραψαν από τον δικηγορικό σύλλογο

Τα 35 χρόνια από την επανένωση της Γερμανίας εορτάστηκαν με δεξίωση που παρέθεσε ο πρέσβης Αντρέας Κιντλ

02/10/25 10:29 μμ

Τα 35 χρόνια από την επανένωση της Γερμανίας εορτάστηκαν με δεξίωση που παρέθεσε ο πρέσβης Αντρέας Κιντλ