Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
9.9 C
Serres

Πλαστική χειρουργός για μαϊμού εμβολιασμό: “Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες” – Τι υποστηρίζει

Η 75χρονη πλαστική χειρουργός, η οποία σε βίντεο ντοκουμέντο της ΕΛ.ΑΣ «πιάστηκε» να εμβολιάζεται εικονικά στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας, μίλησε στον ΣΚΑΪ σχετικά με το συμβάν.

 
Όπως δήλωσε η 75χρονη στον ΣΚΑΪ, αρνείται όλες τις κατηγορίες που την βαραίνουν ενώ υποστηρίζει πως έπεσε θύμα μιας σκευωρία.«Δεν ισχύει τίποτα»

Μάλστα όπως είπε, υποπτεύεται ποιος είναι αυτός που την έμπλεξε στην υπόθεση: «Δεν έχω στοιχεία για να αποδείξω ότι έπεσα θύμα πλεκτάνης , ξέρω όμως ποιος ήθελε να μου κάνει κακό»

Παράλληλα υποστήριξε όπως γράφει το skai.gr ότι αυτή ήταν η 2η δόση που θα της χορηγούταν. Είχε ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη, ενώ  ανέφερε πως της παρουσιάστηκαν και συμπτώματα.




Babis

 
Τέλος, σημείωσε ότι θα ακολουθηθεί όλη η διαδικασία κανονικά από τη δικαιοσύνη, η οποία ελπίζει πως στο τέλος θα την δικαιώσει.

 

ΕλλάδαΠλαστική χειρουργός για μαϊμού εμβολιασμό: “Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες” – Τι υποστηρίζει

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συναυλία της ΚΟΘ στο Σπήλαιο Πετραλώνων στη Χαλκιδική

Το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου, που συνδιοργανώνουν η Κρατική Ορχήστρα...

ΠΟΕΔΗΝ: Συμμετέχουμε με 24ωρη απεργία στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς

Με απεργιακή συγκέντρωση για την Αθήνα στην Πλατεία Κοραή...

Εικόνα εγκατάλειψης σε χωριά της Φλώρινας – Η ανεργία διώχνει τους νέους

Δρόμοι έρημοι, κτίρια εγκαταλελειμμένα και σχολεία κλειστά αντικρίζει κανείς...

Στη φυλακή προπονητής πολεμικών τεχνών για κατάχρηση ανήλικης

Στη φυλακή οδηγήθηκε 32χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών που κατηγορείται...

Τελευταία Νέα