Εξαρτάται και αυτό από το ζώδιό σου. Κάποια μπορούν να γίνουν πολύ και να κάνουν τους άλλους να θέλουν μέχρι και να τους χαστουκίσουν και κάποια άλλα είναι πιο… συμπαθητικά ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Εξαρτάται και αυτό από το ζώδιό σου. Κάποια μπορούν να γίνουν πολύ και να κάνουν τους άλλους να θέλουν μέχρι και να τους χαστουκίσουν και κάποια άλλα είναι πιο… συμπαθητικά και δεν προκαλούν τέτοιου είδους συναισθήματα και αντιδράσεις.

 

ΚΡΙΟΣ– Αυτά είναι τα μικρά παιδιά του ζωδιακού, που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμα να δείξουν αυθόρμητα την φλογερή ιδιοσυγκρασία τους. Είναι αλαζόνες, περιφρονούν τις συμβουλές των άλλων και ο τρόπος τους είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος!

ΤΑΥΡΟΣ- Προσποιούνται ότι είναι εμπειρογνώμονες, αλλά στην πραγματικότητα είναι μπετός με κάθε έννοια της λέξης. Ο Ταύρος είναι δογματικός και δεν θα αλλάξει τις πεποιθήσεις ή τους τρόπους του. Πρόκειται για ένα μουλάρι, που στηλώνει τα πόδια στο έδαφος και δεν κουνιέται ούτε πόντο.

ΔΙΔΥΜΟΙ– Διπλό ζώδιο. Διπλά προβλήματα και.. άλλα μέτρα και σταθμά! Ο έφηβος που απαιτεί συνεχώς ελευθερία από τον «τάχα» γονικό έλεγχο και δομή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ- Ο δύστροπος και κυκλοθυμικός του ζωδιακού! Άριστος συναισθηματικός χειριστής και δημιουργός του «Συνδρόμου του θύματος». Περιγράφεται ως σπιτόγατος, αλλά στην πραγματικότητα φοβάται να ξεκουνήσει. Ευαίσθητος και υποστηρικτικός; Μπααα… Πιο κοντά στο βαρετός, χωρίς ζωή, που ασχολείται με τις ζωές των άλλων…

ΛΕΩΝ– Ο αντιπαθητικός τύραννος που απαιτεί προσοχή! Του αρέσει να τον κολακεύουν και να συμφωνούν με όσα λέει. Θα πιάσει πάντα την κορυφαία θέση σε ένα τραπέζι, θα είναι το κέντρο της προσοχής και αυτός που μιλά δυνατότερα μέσα στην αίθουσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Είναι υποτίθεται το πιο λογικό και αναλυτικό ζώδιο, αλλά μια πιο ακριβής περιγραφή θα είναι: ένας απαθής, που το μόνο που κάνει είναι να κριτικάρει συνέχεια. Η σχολαστικότητα σε σχέση με τους άλλους είναι η μάσκα του για να κρύψει δικές του αποτυχίες.

ΖΥΓΟΣ– Εδώ θα βρούμε τον αιώνιο διπλωμάτη ή πιο ακριβέστερα, τον άνθρωπο που έχει κάνει το «ναι» επάγγελμα. Ενώ προσπαθεί να εμφανίζεται ως ισορροπημένος και άνθρωπος του πνεύματος, συνήθως δεν φέρει καμία πραγματική ανεξάρτητη σκέψη, αλλά με χαρά θα πάει μαζί με το status quo.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- Αυτό το βαθιά παθιασμένο σεξουαλικό ζώδιο δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν εκδικητικό τύπο, που σαμποτάρει τον εαυτό του, ένα σκληρό παιδί- που κρύβει αυτά τα χαρακτηριστικά ως ενήλικας! Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό και ως συναισθηματικό (ψυχικό) βαμπίρ, γιατί έχει την ικανότητα να αποστραγγίζει όποιον διασχίζει το δρόμο του. Μπορεί να περιγράφεται ως σεξoυαλικός και με βάθος, αλλά για να πούμε την αλήθεια φοβάται μέχρι θανάτου την αληθινή οικειότητα και την συναισθηματική δέσμευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Ο κυνηγός του ζωδιακού. Περισσότερο θα έλεγα ένα σεξουαλικό αρπακτικό, που είναι συνεχώς σε κίνηση και τρέχει μακριά από την ευθύνη! Είναι ονειροπόλος και φαντασιώνεται ότι το ταλέντο του θα τον κάνει διάσημο κάποια μέρα! Είναι επίσης ο «αιώνιος φοιτητής» που πάντα ψάχνει για γνώση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- Εδώ συναντάμε τον κ. Σπασίκλα των ζωδίων! Ποτέ δεν δείχνει τα αληθινά συναισθήματά του (εάν έχει οποιαδήποτε), συνεχώς σκέφτεται την κοινωνική αναρρίχηση και είναι αυταρχικός με όλους όσους βρίσκονται στο δρόμο του. Γεννιέται σε έναν σοβαροφανή κόσμο, ζει σε έναν σοβαροφανή κόσμο και πεθαίνει σε έναν σοβαροφανή κόσμο. Δυστυχώς, αυτός ο κόσμος υπάρχει σε μια άλλη εποχή! Παλιομοδίτης, κολλημένος στο χρόνο και με απειλή να αποκόψει τον καθένα που προσπαθεί να τον μεταφέρει στο τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ– Ανθρωπιστής και ανεξάρτητος. Χμ… όχι! Εξωραϊσμένος και έτσι συναισθηματικά αποστασιοποιημένος, είναι απορίας άξιο που έχει φίλους. Είναι εύκολο για αυτό το ριζοσπαστικό ζώδιο να βρει δικαιολογίες για να μην κάνει κάτι και σχεδόν αδύνατο για εμάς να βρούμε ένα λόγο για να το κάνει! Αυτοί είναι οι άνθρωποι που βλέπετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις που έχουν στριμώξει τους λίγο φτωχούς, πλην τίμιους, αναπτύσσοντας βλακώδεις και παράλογες ιδεολογίες.

ΙΧΘΥΕΣ – Ω! ευαίσθητα, ονειροπόλα Ψάρια! Δραπετεύουν σε παραληρηματικές καταστάσεις, προβάλλοντας την αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν τους πάντες και τα πάντα. Αγαπούν να συμμετέχουν σε ένα δράμα, άλλωστε είναι τόσο καλοί ηθοποιοί… Αυτή είναι μια τακτική αποφυγής, καθώς χωρίς αυτό, ο υπόλοιπος κόσμος θα έβλεπε πόσο ρηχοί και επιφανειακοί μπορεί να είναι στην πραγματικότητα.

 

πηγή pronews.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 16 Σεπτεμβρίου

15/09/25 10:21 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 16 Σεπτεμβρίου

Στην ανάγκη συντονισμού των δράσεων για την αντιμετώπιση εξάπλωσης της ευλογιάς των αιγοπροβάτων συμφώνησε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τους περιφερειάρχες της χώρας, στην μεταξύ τους σύσκεψη. Όπως δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Τσιάρας, ορίστηκαν ομόφωνα οι άξονες κινητοποίησης για τον περιορισμό της ζωονόσου, οι οποίες θα εφαρμοστούν για τις επόμενες δέκα ημέρες. Συγκεκριμένα, προβλέπεται η δημιουργία σταθμών απολύμανσης σε κεντρικές οδούς και βασικές διόδους μετακίνησης ζώντων ζώων, ζωοτροφών και γάλακτος, καθώς και η εντατικοποίηση των ελέγχων από τους κτηνιάτρους σε περιοχές που είχαν κρούσματα. Μάλιστα, κάθε διαδικασία θα συνοδεύεται από την έκδοση πιστοποιητικού απολύμανσης, ώστε να διασφαλίζεται η ιχνηλασιμότητα και η τήρηση των κανόνων βιοασφάλειας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν μέτρα, όπως η καραντίνα σε ζώα εισαγωγής και ενίσχυση με απολυμαντικά μέσα στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις. «Νομίζω ότι είμαστε σε ένα θετικό δρόμο και με τη συνεργασία όλων των περιφερειαρχών, ώστε να κάνουμε ένα πραγματικά μεγάλο βήμα και να αντιμετωπίσουμε μια ζωονόσο που έχει πραγματικά μεγάλες δυσκολίες και ιδιαιτερότητες» δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, είπε ότι πρόκειται για ένα «μοντέλο που είχε εφαρμοστεί για την πανώλη πέρυσι και το οποίο πέτυχε» προσθέτοντας ότι «γίνεται πόλεμος και στον πόλεμο είμαστε όλοι μαζί». Επιπλέον, ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «μέσα το επόμενο διάστημα πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να ελέγξουμε την ευλογιά». «Εμείς είμαστε από μια περιοχή που δεν έχει ευλογιά σήμερα, αλλά πρέπει να φυλάξουμε και την περιοχή μας και όσους κτηνοτρόφους θα μετακινηθούν από τα ορεινά προς τα πεδινά. Η συζήτηση που έγινε ήτανε πάρα πολύ καλή και το ότι συμφωνήσαμε όλοι σε αυτή την έκτακτη περίοδο που διανύουμε είναι πολύ θετικό» τόνισε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υφυπουργοί Χρήστος Κέλλας και Γιάννης Ανδριανός, οι γενικοί γραμματείς Σπύρος Πρωτοψάλτης και Αντώνης Φιλιππής, οι περιφερειάρχες Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, Κρήτης Σταύρος Αρνατουτάκης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης, Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι αντιπεριφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Κεφάλας, Στερεάς Ελλάδας Κώστας Αποστολόπουλος, Ηπείρου Πρόδρομος Γαϊτανίδης, Δυτικής Ελλάδας Ανδρέας Φίλιας, Νοτίου Αιγαίου Φιλήμων Ζαννετίδης, η γενική διευθύντρια Κτηνιατρικής του ΥΠΑΑΤ Αικατερίνη Μαρίνου και υπηρεσιακοί παράγοντες. Μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετείχαν, επίσης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης και οι αντιπεριφερειάρχες: Κρήτης Σταύρος Τζεδάκης, Βορείου Αιγαίου Αναστασία Αντωνέλη και Ιονίων Νήσων Κωνσταντίνος Τσιριγώτης.

15/09/25 10:20 μμ

Σχέδιο 10 ημερών για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων, συμφώνησαν ΥΠΑΑΤ – περιφερειάρχες

SEREXPO 2025: Κάθε ημέρα με μία μοναδική συναυλία - Δείτε το πρόγραμμα

15/09/25 10:10 μμ

SEREXPO 2025: Κάθε ημέρα με μία μοναδική συναυλία – Δείτε το πρόγραμμα

Τουρίστρια κατήγγειλε ότι το παιδί της δέχθηκε επίθεση από λύκο σε παραλία της Χαλκιδικής

15/09/25 9:47 μμ

Τουρίστρια κατήγγειλε ότι το παιδί της δέχθηκε επίθεση από λύκο σε παραλία της Χαλκιδικής

Σέρρες: Χάνονται οι σχολές ηλεκτρολόγων και τεχνικών υπολογιστών αν δεν συμπληρωθούν οι εγγραφές - Με στέγαση, σίτιση, ένσημα και 600 ευρώ/μήνα

15/09/25 9:05 μμ

Σέρρες: Χάνονται οι σχολές ηλεκτρολόγων και τεχνικών υπολογιστών αν δεν συμπληρωθούν οι εγγραφές – Με στέγαση, σίτιση, ένσημα και 600 ευρώ/μήνα

Δίκη Novartis: Φυλάκιση 25 μηνών στον «Μ. Σαράφη» και 33 μηνών στην «Αικ. Κελέση»

15/09/25 8:55 μμ

Δίκη Novartis: Φυλάκιση 25 μηνών στον «Μ. Σαράφη» και 33 μηνών στην «Αικ. Κελέση»

Κυρ. Μητσοτάκης: Υπουργείο για την έρευνα και την ανάπτυξη σε βάθος διετίας

15/09/25 8:49 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης: Υπουργείο για την έρευνα και την ανάπτυξη σε βάθος διετίας

Ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ ο Καραλής

15/09/25 8:44 μμ

Ασημένιο μετάλλιο στο επί κοντώ ο Καραλής

Φανοποιοί Ν. Σερρών - Γιόρτασαν τον προστάτη τους και αντάλλαξαν θερμές ευχές για ευημερία

15/09/25 8:38 μμ

Φανοποιοί Ν. Σερρών – Γιόρτασαν τον προστάτη τους και αντάλλαξαν θερμές ευχές για ευημερία

Η ΟΕΒΕΣΣ συμμετέχει στη SEREXPO 2025 - Σας περιμένουμε στο περίπτερο 16Α!

15/09/25 8:33 μμ

Η ΟΕΒΕΣΣ συμμετέχει στη SEREXPO 2025 – Σας περιμένουμε στο περίπτερο 16Α!

“H μελωδία της φιλίας”: Διαδραστικό θεατρικό δρώμενο για το bullying στη SEREXPO

15/09/25 8:25 μμ

“H μελωδία της φιλίας”: Διαδραστικό θεατρικό δρώμενο για το bullying στη SEREXPO

Χατζηβασιλείου: Λύνουμε το ζήτημα του ουρανίου στο πόσιμο νερό σε περιοχές του Δήμου Σερρών, σε Λευκώνα, Χριστός και Μελενικιώτικα, με έργα 2.500.000€

15/09/25 8:18 μμ

Χατζηβασιλείου: Λύνουμε το ζήτημα του ουρανίου στο πόσιμο νερό σε περιοχές του Δήμου Σερρών με έργα 2.500.000€