Πού και Πότε ορκίζονται οι νέοι δήμαρχοι του νομού Σερρών

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για τους νέους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που εκλέχθηκαν πριν από δύο μήνες περίπου.

 

Οι περισσότεροι ορκίζονται την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, αφού σύμφωνα με το νέο νόμο τα καθήκοντά τους ξεκινούν επίσημα από 1η Σεπτεμβρίου, αν και πολλοί απ αυτούς στις Σέρρες, έπιασαν δουλειά νωρίτερα.

Αναλυτικά λοιπόν , οι ημερομηνίες των ορκωμοσιών έχουν ως εξής σε κάθε δήμο:

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσάφη και του νέου δημοτικού συμβουλίου Σερρών θα γίνει την Τετάρτη 28 Αυγούστου στις 7 το βράδυ , στην αίθουσα Ορέστης , του ξενοδοχείου Ελπίδα Resort.ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ
Η τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου Στέργιου Φραστανλή θαπραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Αυγούστου στις 8 το βράδυ στην κεντρική πλατεία «ΟΧΙ» Ροδολίβους .

ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ

Το Σάββατο 31 Αυγούστου προγραμματίστηκε η τελετή ορκωμοσίας με το νέο δήμαρχο Αθανάσιο Μασλαρινό και τους δημοτικούς συμβούλους. Η ορκωμοσία ορίστηκε για τις 8 παρά τέταρτο το βράδυ στην είσοδο του δημαρχιακού μεγάρου στη Νιγρίτα. Μάλιστα στην τελετή θα παραστεί ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγος ο οποίος και θα τελέσει τον καθιερωμένο αγιασμό.

ΔΗΜΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ

Ο δήμαρχος Δημήτρης Νότας και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου θα ορκιστούν το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 11 το πρωί, στο δημαρχιακό μέγαρο , στο Χρυσό. Αξίζει να σημειωθεί πάντως , σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ , ότι στην ορκωμοσία δεν θα παρευρίσκεται ο κος Βαγγέλης Δεδούσης.

 

ΝΕΑΣ ΖΙΧΝΗΣ

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι, ο νέος Δήμαρχος Νέας Ζίχνης κος Παντελής Μπόζης και τα νέα μέλη του δημοτικού συμβουλίου θα ορκιστούν στην αίθουσα του δημαρχιακού μεγάρου Νέας Ζίχνης.

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

Πιο νωρίς στην Ηράκλεια, και συγκεκριμένα την Παρασκευή 23 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Ηράκλειας Γιώργου Κουτσάκη και των δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

ΔΗΜΟΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ

Ο δήμαρχος Φώτης Δομουχτσίδης και τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου θα ορκιστούν στην είσοδο του δημαρχιακού μεγάρου , την Παρασκευή στις 30 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα.

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *