Πτώση της θερμοκρασίας τα επόμενα 24ωρα Στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες αναφέρθηκε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου. Τονίζοντας πως ο καιρός θα ψυχράνει επεσήμανε πως σε συγκεκριμένες ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Πτώση της θερμοκρασίας τα επόμενα 24ωρα

Στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες αναφέρθηκε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου. Τονίζοντας πως ο καιρός θα ψυχράνει επεσήμανε πως σε συγκεκριμένες περιοχές θα σημειωθούν βροχές που μπορεί να έχουν διάρκεια ακόμη και 10 ημέρες, όπως δημοσιεύει το newsbeast.gr.

Advertisement
 

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του δελτίου καιρού της ΕΡΤ3 εξήγησε πως θα υπάρχουν συγκεκριμένες περιοχές της χώρας από το Πήλιο και νοτιότερα που δεν αποκλείεται για τις επόμενες έως και 10 ημέρες, να έχουν καθαρά φθινοπωρινό καιρό με βροχές κατά διαστήματα, που τοπικά και κυρίως στην Κρήτη δεν αποκλείεται να είναι και ισχυρές.

Εστιάζοντας στη θερμοκρασία δήλωσε πως αναμένεται να πέσει τα επόμενα 24ωρα.

«Θα εγκατασταθούν πάνω απ’ τη χώρα μας ψυχρότερες αέριες μάζες, ενώ αφήνει να εννοηθεί πως στον ορίζοντα διαφαίνεται και κάποια πιο σοβαρή ψυχρή εισβολή» είπε χαρακτηριστικά.

Advertisement
ΔΕΗ

Την Παρασκευή (6/11) η μέγιστη θερμοκρασία σε πολλές περιοχές της χώρας θα είναι οι 19 βαθμοί Κελσίου ενώ πτώση θα σημειωθεί το Σαββατοκύριακο.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού μέχρι και τη Δευτέρα:


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ