Βραδιές γεμάτες μουσική, χορό, θέατρο και παραστάσεις
Ημέρα ορόσημο για την πολιτιστική ζωή είναι η 15η Ιουλίου καθώς εκείνη την ημέρα σε όλη τη χώρα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις μπορούν και πάλι να γίνουν ζωντανά.
Η Διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης ξεκινά φέτος μια νέα διοργάνωση για τους καλοκαιρινούς μήνες, το «Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης», τηρώντας όλα τα μέτρα και τους κανόνες για την ασφάλεια θεατών, καλλιτεχνών και τεχνικού προσωπικού που επέβαλλε ο κορονοϊός.
Σε ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα άλλα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει βραδιές γεμάτες μουσική, χορό, θέατρο και παραστάσεις για τους μικρούς φίλους, με γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες που ικανοποιούν ένα μεγάλο φάσμα ηλικιών και προτιμήσεων.
Οι χώροι που θα φιλοξενήσουν το «Φεστιβάλ Καλοκαιριού Θεσσαλονίκης» είναι το Θέατρο Κήπου, ο Κήπος των Γλυπτών στη Νέα Παραλία και η Πλατεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Στη πρώτη αυτή διοργάνωση του νέου πολιτιστικού θεσμού της πόλης η Διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης συνεργάστηκε με τον Σύλλογο Φίλων Νέας Παραλίας και την ΚΕΔΗΘ.

Πηγή newsbeast.gr
Βραδιές γεμάτες μουσική, χορό, θέατρο και παραστάσεις Ημέρα ορόσημο για την πολιτιστική ζωή είναι η 15η Ιουλίου καθώς εκείνη την ημέρα σε όλη τη χώρα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ... Περισσότερα
Τελευταία Νέα
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα
Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ευλογιά προβάτων: Πάνω από 472 χιλ. οι απώλειες ζώων – Στις πρώτες θέσεις κρουσμάτων ο νομός Σερρών – video
Ασυδοσία: Το κυνήγι της περιουσίας – Όταν τα funds παίζουν μόνα τους, οι Έλληνες δανειολήπτες χάνουν, κερδίζουν οι τράπεζες – video










