Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ημαθία

Το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού βρέθηκε στην Ημαθία.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, πρόκειται για άνδρα ηλικίας 49 ετών από τη Βέροια, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα από επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό.

Ο άνδρας, κατά την επιστροφή του, έθεσε από μόνος του τον εαυτό του και τους οικείους του σε κατ οίκον περιορισμό, ενώ τις πρώτες ημέρες παρουσίασε ήπια συμπτώματα (πυρετό και δύσπνοια).



Babis

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εξέταση στον 49χρονο έγινε έπειτα από την ιχνηλάτηση που διενεργήθηκε στους ταξιδιώτες, με το αποτέλεσμα να δείχνει τελικά πως ήταν θετικός στον κορωνοϊό. Ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του.

Έχει ξεκινήσει ήδη η απαραίτητη ιχνηλάτηση και η εξέταση των επαφών του 49χρονου.

ΕλλάδαΠρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ημαθία

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Κλειδώθηκε στην καμπίνα της νταλίκας όταν του είπαν ότι δεν θα επιβιβαστεί στο πλοίο

Στην Ηγουμενίτσα οδηγός φορτηγού που έβγαλε εισιτήριο για μικρότερο...

Πρωτομαγιά με βουτιές- «Βούλιαξαν» οι παραλίες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Πρωτομαγιά και η ατμόσφαιρα θυμίζει ήδη καλοκαίρι στην παραλία...

Υπόθεση Βασίλη Καλογήρου: «Όλα δείχνουν ισχαιμικό επεισόδιο – Πέθανε λόγω εξάντλησης και υποθερμίας»

Εξελίξεις στην έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Βασίλη...

Τελευταία Νέα