35.3 C
Serres

Ψυχολογικό τεστ: Επέλεξε το πρόσωπο που σε τρομάζει περισσότερο και δες τις καταπιεσμένες πτυχές του χαρακτήρα σου

Date:

Ψυχολογικό τεστ: Επέλεξε το πρόσωπο που σε τρομάζει περισσότερο και δες τις βαθύτερες και πιο καταπιεσμένες πτυχές του χαρακτήρα σου. Όλοι πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε τον εαυτό μας, μέχρι να αρχίσουμε να ψάχνουμε πιο βαθιά στο υποσυνείδητό μας. Κάνε το τεστ που ακολουθεί και ανακάλυψε ποιος πραγματικά είσαι.

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτό είναι μακράν το πιο ακριβές τεστ ψυχολογίας. Όλοι πιστεύουμε ότι γνωρίζουμε τον εαυτό μας, μέχρι να αρχίσουμε να ψάχνουμε πιο βαθιά στο υποσυνείδητό μας και να συνειδητοποιούμε τα κρυφά στοιχεία της προσωπικότητάς μας. Γιατί στην πραγματικότητα δεν έχουμε ιδέα ποιοι είμαστε.

Αν θέλετε να ανακαλύψετε τον πιο βαθύ σας εαυτό δεν έχετε παρά να κάνετε το παρακάτω ψυχολογικό τεστ, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Ούγγρο ψυχίατρο Leopold Szondi. Ο στόχος τους ήταν να εξερευνήσει τις βαθύτερες καταπιεσμένες πτυχές των ανθρώπων βάση τη συμπάθεια ή την αποστροφή που προκαλούν συγκεκριμένες φωτογραφίες ψυχοπαθών.

Η δοκιμή βασίζεται στη γενική ιδέα ότι τα χαρακτηριστικά που μας ενοχλούν σε άλλους είναι αυτά που προκαλούν αποστροφή στους εαυτούς μας σε πρώιμο στάδιο της ζωής μας και γι ‘αυτό τα καταπιέζουμε.

Οδηγίες: Κοιτάξτε τα πορτρέτα αυτών των οκτώ ανθρώπων και επιλέξτε εκείνο που ποτέ δεν θα θέλατε να συναντήσετε το βράδυ στο σκοτάδι, επειδή η εμφάνισή του σας προκαλεί φόβο. Στη συνέχεια διαβάστε την ερμηνεία που αντιστοιχεί στον αριθμό του πορτρέτου που επιλέξατε.

Επιλέξτε εικόνα:

test

Εικόνα 1

Είναι πιθανό να έχετε καταστείλει κάποιες εμπειρίες από τα πρώτα χρόνια της ζωής που σχετίζονται με τον αυταρχισμό, και την ανάγκη κυριαρχίας. Είναι πολύ πιθανό να είστε ένα εντελώς ακίνδυνο και ειρηνικό άτομο πάντα έτοιμο να βοηθήσει τους άλλους. Από την άλλη μεριά όμως όταν δεν θέλετε να κάνετε κάτι, δημιουργείτε εμπόδια ώστε να μη γίνει. Τέλος όταν πρέπει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας συνήθως επιλέγετε την παθητική αντίσταση, η οποία μακροπρόθεσμα εξαντλεί όσους σας δημιούργησαν προβλήματα.

Εικόνα 2

Εάν επιλέξατε τη δεύτερη εικόνα τότε είστε παρορμητικοί, ευερέθιστοι και έχετε συχνές εκρήξεις θυμού. Είναι πολύ πιθανό ότι από νωρίς στην παιδική σας ηλικία βιώσατε ένα γεγονός που σας προκάλεσε έντονο φόβο και το έχετε αποβάλει στο υποσυνείδητό σας. Επίσης είστε πολύ φιλικοί και δίνετε την εντύπωση ότι έχετε αυτοέλεγχο και υπευθυνότητα. Τέλος είστε σταθεροί στα συναισθήματά σας και συνδέεστε εύκολα με ανθρώπους, ιδέες και αντικείμενα.

Εικόνα 3

Εάν αυτός ο χαμογελαστός κύριος σας προκάλεσε αρνητικά συναισθήματα τείνετε να υιοθετείτε στερεότυπες συμπεριφορές και δεν σας αρέσουν οι καινοτομίες και οι αλλαγές. Ο μεγαλύτερος φόβος σας είναι να μη χάσετε τον αυτοέλεγχο. Επίσης είστε λίγο δύσκαμπτοι χαρακτήρες, κάποιες φορές αμυντικοί και δεν αποκλίνετε ποτέ από τον κώδικα συμπεριφοράς.

Εικόνα 4

Εάν επιλέξατε την 4 εικόνα τότε το πιο πιθανό είναι να είστε αρκετά κοινωνικοί και απολαμβάνετε να επικοινωνείτε με τους άλλους ανθρώπους. Όμως αυτή η κοινωνικότητα είναι μάλλον παραπλανητική αφού κατά βάθος σας αρέσει η μοναξιά. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν κάνετε πολλές αληθινές φιλίες και οι σχέσεις με τους υπόλοιπους είναι επιφανειακές. Βαθιά μέσα σας νιώθετε ότι δεν χρειάζεστε τους άλλους, μπορείτε να τα βγάλετε πέρα μόνοι σας.

Εικόνα 5

Δίνετε την εντύπωση ότι είστε ντροπαλοί και ήσυχοι. Ωστόσο πίσω από αυτό το χαρακτηριστικό κρύβεται η έντονη επιθυμία σας να γοητεύετε τους άλλους, γι αυτό και φροντίζετε σχολαστικά την εμφάνιση και τη συμπεριφορά σας. Για παράδειγμα, πάντα προσπαθείτε να είστε κομψοί και καλά ντυμένοι, συμπληρώνοντας τα ρούχα σας με αξεσουάρ που προσελκύουν την προσοχή των άλλων.

Εικόνα 6

Ενώ δείχνετε ξέγνοιαστοι, δυναμικοί και αισιόδοξοι, στην πραγματικότητα είστε ένα βαθιά καταθλιπτικό άτομο που καταφέρνει να έχει τα συμπτώματα της θλίψης υπό έλεγχο. Γι αυτό και μερικές φορές μπορεί να εμφανίσετε δυσθυμία και μελαγχολία.

Εικόνα 7

Εάν διαλέξατε την έβδομη εικόνα τότε σας χαρακτηρίζει η διακριτικότητα, η αυτοσυγκράτηση και ο έλεγχος. Όντας λογικοί έχετε πάντα μια ελεγχόμενη συμπεριφορά.

Εικόνα 8

Αν αυτός ο νεαρός σας φαίνεται επικίνδυνος ίσως στην παιδική σας ηλικία είχατε κάποιο πρόβλημα με την ταυτότητα του φύλου σας. Αυτό είχε σαν συνέπεια, σύμφωνα με το apotis4stis5.com μεγαλώνοντας να έχετε έντονη την τάση να επιβεβαιώνετε τη σεξουαλική σας συμπεριφορά.

Πηγή: daddy-cool.gr

ΥγείαΨυχολογίαΨυχολογικό τεστ: Επέλεξε το πρόσωπο που σε τρομάζει περισσότερο και δες τις...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Παντρεύτηκε επειδή τα πεθερικά του έδωσαν 100.000 δολάρια – «Δεν ήξερα πώς να τους ξεπληρώσω»

Ένας άνδρας είναι παντρεμένος με τη γυναίκα του εδώ...

Σχέσεις: Ποιους επιλέγουμε τελικά να παντρευτούμε

Πώς διαλέγουμε τους ανθρώπους με τους οποίους βγαίνουμε και...

Οι φόβοι που γίνονται φοβίες: Πώς δεν θα ορίζουν τη ζωή μας;

Οι φόβοι που γίνονται φοβίες, έχουν τη δύναμη να...

Αν αναγνωρίζετε αυτά τα 7 σημάδια μπορεί να είστε ενοχλητικός, χωρίς να το καταλαβαίνετε

Αν θέλετε να ξέρετε αν, ασυνείδητά σας, ενοχλείτε τους...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα