ΠτΔ: H σημερινή μέρα φέρνει το μήνυμα της νίκης του φωτός ενάντια στο σκότος

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε τη Λήμνο για τον εορτασμό των Θεοφανείων. Η κυρία Σακελλαροπούλου, μετά την τελετή Αγιασμού των υδάτων, δήλωσε οτι «H σημερινή μέρα φέρνει το μήνυμα της νίκης του φωτός ενάντια στο σκότος. Φως που επιζητεί ο σύγχρονος άνθρωπος για να καταυγάσει με ελπίδα την καρδιά του, ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Γιορτάζοντας τα Θεοφάνεια στον νησιωτικό προμαχώνα του ελληνισμού στο Αιγαίο, την ακριτική Λήμνο, εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλή φώτιση».

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στη μόνιμη έκθεση ιστορίας παιδικού παιχνιδιού και βιβλίου – Συλλογή Χρήστου Μπουλώτη και συναντήθηκε στον προαύλιο χώρο του Μουσείου με αντιπροσωπεία μαθητών από το Γενικό Λύκειο Μούδρου.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της στο νησί, η κυρία Σακελλαροπούλου θα μεταβεί στην 130 Σμηναρχία Μάχης για να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό ετοιμοτήτων.



Babis

Πηγή ΑΠΕ

ΕλλάδαΠτΔ: H σημερινή μέρα φέρνει το μήνυμα της νίκης του φωτός ενάντια...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Υποπλινιακές εκρήξεις, το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στο ηφαίστειο της Σαντορίνης

«Να το συνειδητοποιήσουμε ότι κάποια στιγμή η έκρηξη θα...

Ν. Ανδρουλάκης: Το Π.Δ. 194/2025 οδηγεί σε περαιτέρω απαξίωση την ελληνική περιφέρεια

«Tο Π.Δ. 194/2025, που αφορά στην οριοθέτηση των οικισμών...

Βουλή: Ανακοινώθηκε η παραλαβή της δικογραφίας για τυχόν ευθύνες Κ. Αχ. Καραμανλή και Χρ. Σπίρτζη

Ανακοινώθηκε και επισήμως από τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα...

Μεταλλωρύχοι Χαλκιδικής: Αναμνήσεις από μια άλλη εποχή της μεταλλουργίας

Οι πελώριοι πλάτανοι, με τους χοντρούς κορμούς και το...

Τελευταία Νέα