Έκκληση να εξαρθρωθούν το «κύκλωμα» ή τα «κυκλώματα» που εκμεταλλεύονται κορίτσια που πηγαίνουν στη Ρόδο για να σπουδάσουν από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, κάνει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Τελευταία Νέα
Advertisement
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα

Έκκληση να εξαρθρωθούν το «κύκλωμα» ή τα «κυκλώματα» που εκμεταλλεύονται κορίτσια που πηγαίνουν στη Ρόδο για να σπουδάσουν από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, κάνει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο!

Advertisement
 

 

Με αποκλειστικές δηλώσεις του στη «Ροδιακή» ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη «ξέσπασε» χθες το πρωί επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι στο νησί  δρα ανεξέλεγκτα κύκλωμα που εκβιάζει, βιάζει και απειλεί νεαρά κορίτσια!

 

Η υπόθεση ανοίγει εκ των πραγμάτων νέο κύκλο ερευνών από τις διωκτικές και εισαγγελικές αρχές της περιοχής μας, ενώ ήδη σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» έχουν παρθεί καταθέσεις από συμφοιτήτριες της άτυχης κοπέλας, οι οποίες και αξιολογούνται από τις αρμόδιες αρχές.

 

Την ίδια ώρα και ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Αλέξης Κούγιας με δηλώσεις του στη «Ροδιακή» αναφέρεται σε στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία και αφορούν καταθέσεις συμφοιτητριών της άτυχης Ελένης, για τις οποίες, όπως τόνισε, «στο μέλλον να πρέπει να πούμε άλλα πράγματα»!

 

Οι δηλώσεις του πατέρα

 

Ερωτηθείς να σχολιάσει την απόφαση της προφυλάκισης των δύο κατηγορουμένων για την άγρια δολοφονία της κόρης του, ο πατέρας την χαρακτήρισε «λίγο έως πολύ αναμενόμενη». Ωστόσο πρόσθεσε πως «είναι μία δικαίωση -έστω- ώσπου να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση. Πιστεύω ότι είναι μία ηθική δικαίωση και για την οικογένειά μου και για την ψυχούλα της κόρης μου»!

 

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας μίλησε όμως και για «κυκλώματα» που υπάρχουν στο νησί  λέγοντας χαρακτηριστικά:

 

«Τώρα δεν ξέρω τι άλλα «κυκλώματα» πιθανόν να υπάρχουν στη Ρόδο τα οποία προσπαθούν να πλησιάσουν κοριτσάκια τέτοιας ηλικίας. Και έχω ακούσει, μου έχουν μεταφέρει, ότι έχουν γίνει και άλλες απόπειρες, δεν ξέρω αυτό θα το διασταυρώσετε εσείς. Αλλά είναι κρίμα και άδικο να χάνονται τέτοιες ζωές! Να βιάζονται και εκβιάζονται κοριτσάκια σαν την κόρη μου τα οποία στέλνονται μόνα τους να σπουδάζουν στο όμορφο νησί μας.

 

Και ειλικρινά όχι μόνο αυτοί οι άνθρωποι σπιλώνουν την ψυχούλα της κόρης μου, αλλά αμαυρώνουν και την προσπάθεια των Ροδιτών και της συντριπτικής τους πλειοψηφίας, οι οποίοι μας αγκάλιασαν μαζί με τον αδελφό μου όταν ήμασταν αυτές τις ημέρες με τον καλύτερο τρόπο. Να σας πως τι; Ότι οι άνθρωποι που ήρθαν από τη μεταφορική και κουβαλούσαν τα πράγματα της κόρης μου, έκλαιγαν; Στο ξενοδοχείο ο άνθρωπος δεν πήρε χρήματα είναι λέει, το ελάχιστο δυνατόν, έκλαιγαν όλες οι γυναίκες περισσότερο από εμένα, άνθρωποι απλοί που μας συναντούσαν στο δρόμο μας λυπούνταν;

 

Άρα λοιπόν πρέπει όλη η κοινωνία της Ρόδου να προσπαθήσει κάποιο «απόστημα» που ενδεχομένως δεν ξέρω αν είναι ένα ή περισσότερα, αυτό το «απόστημα», αυτό το «κύκλωμα» που βιάζει και εκβιάζει αθώα κορίτσια όπως το δικό μας, τα οποία εκμεταλλεύονται αυτοί οι άνθρωποι κατά το χειρότερο τρόπο γιατί ίσως και να απειλούν τις ζωές τους, ίσως με τα βίντεο ίσως δεν ξέρω τι, φοβούνται και ειδικά αυτά που είναι συνεσταλμένα φοβούνται να μιλήσουν και στους γονείς του.

Ειλικρινά θέλω να πω να προσέχουν οι γονείς των παιδιών αυτής της ηλικίας πάρα πολύ όταν τα στέλνουν σε μέρη μακρινά. Και η τελική δικαίωση θα είναι δικαίωση όχι μόνο για την ψυχή της κόρης μου και ολόκληρη την οικογένειά μου αλλά για ολόκληρο το νησί»!

Advertisement
Family Kitchen

 

Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας μίλησε και για τα κακόβουλα σχόλια που ορισμένοι ανήρτησαν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας χαρακτηριστικά:

 


«Ειλικρινά εγώ δεν δίνω σημασία σε τέτοιου είδους μυθεύματα –όχι δημοσιεύματα και αναρτήσεις- γιατί γνωρίζω ποια ήταν η κόρη μου και ο κόσμος γνώρισε ποια είναι η οικογένειά μου. Σας είπα και πριν, κάποια κοριτσόπουλα σαν το δικό μου βιάζονται και εκβιάζονται και απειλούνται να προσέχουν ειδικά τα κορίτσια στην κοινωνία της Ρόδου τα οποία είναι και από απομακρυσμένες περιοχές. Πρέπει όλη η κοινωνία της Ρόδου να βοηθήσει αυτό το «κύκλωμα» ή αυτά τα «κυκλώματα» να εξαρθρωθούν! Έτσι θα ησυχάσει και η ψυχή της κόρης μου και ολόκληρο το νησί»!

 

Σε κάθε περίπτωση ο πατέρας της άτυχης Ελένης, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο προσφυγής τους στη Δικαιοσύνη κατά ατόμων που αμαύρισαν το όνομα της κόρης του με τα σχόλια τους και είπε πως «ήδη οι δικηγόροι έχουν κινηθεί και προς αυτή την κατεύθυνση».

 

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σέρρες: Πρόστιμο σε επαγγελματία που μετακίνησε τους κάδους ανακύκλωσης - video

14/11/25 8:15 μμ

Σέρρες: Πρόστιμο σε επαγγελματία που μετακίνησε τους κάδους ανακύκλωσης – video

Εξέγερση στο Κλειδί: Τι αποκάλυψαν μάρτυρες αστυνομικοί- "Οι πέτρες έπεφταν βροχή, δάγκωνε τον αστυνομικό με μανία" - video

14/11/25 8:11 μμ

Εξέγερση στο Κλειδί: Τι αποκάλυψαν μάρτυρες αστυνομικοί- “Οι πέτρες έπεφταν βροχή, δάγκωνε τον αστυνομικό με μανία” – video

Βουλγαρία-ΒΤΑ: Ο αμυντικός προϋπολογισμός για το 2026 θα ανέλθει στα 2,708 δισ. ευρώ

14/11/25 7:30 μμ

Βουλγαρία-ΒΤΑ: Ο αμυντικός προϋπολογισμός για το 2026 θα ανέλθει στα 2,708 δισ. ευρώ

Νέα σούπερ εμφάνιση και νίκη 3-0 επί της Γεωργίας για την εθνική Ελπίδων

14/11/25 7:27 μμ

Νέα σούπερ εμφάνιση και νίκη 3-0 επί της Γεωργίας για την εθνική Ελπίδων

Διαμαρτυρία ασθενών με διαβήτη, με πανελλαδική συγκέντρωση υπογραφών

14/11/25 7:21 μμ

Διαμαρτυρία ασθενών με διαβήτη, με πανελλαδική συγκέντρωση υπογραφών

Πώς η Σουηδία κατάφερε να μειώσει το κάπνισμα-Έχει το χαμηλότερο ποσοστό στον ανεπτυγμένο κόσμο

14/11/25 7:17 μμ

Πώς η Σουηδία κατάφερε να μειώσει το κάπνισμα – Έχει το χαμηλότερο ποσοστό στον ανεπτυγμένο κόσμο

Νέα δρομολόγια στην σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκη-Σίνδος από 19/11

14/11/25 7:12 μμ

Νέα δρομολόγια στην σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκη-Σίνδος από 19/11

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 14 οι προφυλακίσεις για εγκληματική οργάνωση - Στους 40 οι κατηγορούμενοι

14/11/25 7:09 μμ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 14 οι προφυλακίσεις για εγκληματική οργάνωση – Στους 40 οι κατηγορούμενοι

Τέσσερις στους δέκα Έλληνες έχουν λάβει αντιβιοτικά τον τελευταίο χρόνο – Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία του ECDC

14/11/25 7:06 μμ

Τέσσερις στους δέκα Έλληνες έχουν λάβει αντιβιοτικά τον τελευταίο χρόνο – Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία του ECDC

Ν/σ για την ΕΡΤ: Θετικές οι αξιολογήσεις των φορέων - Π. Μαρινάκης: Πολύ τιμητικές οι θετικές αξιολογήσεις από τους φορείς

14/11/25 7:00 μμ

Ν/σ για την ΕΡΤ: Θετικές οι αξιολογήσεις των φορέων – Π. Μαρινάκης: Πολύ τιμητικές οι θετικές αξιολογήσεις από τους φορείς

Με δύο πτήσεις την εβδομάδα θα συνδέεται από τον Μάιο η Θεσσαλονίκη με το Κισινάου της Μολδαβίας

14/11/25 6:56 μμ

Με δύο πτήσεις την εβδομάδα θα συνδέεται από τον Μάιο η Θεσσαλονίκη με το Κισινάου της Μολδαβίας

Το ΑΠΘ για την 52η Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου

14/11/25 6:54 μμ

Το ΑΠΘ για την 52η Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου