Ρένα Κουβελιώτη: Σοβαρά τραυματισμένη η δημοσιογράφος του Alpha

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για το περιστατικό.

Σοβαρά τραυματισμένη βρίσκεται η ρεπόρτερ του Alpha Ρένα Κουβελιώτη. Την είδηση έκανε γνωστή η ΕΣΗΕΑ με επίσημη ανακοίνωσή της που απεστάλη στα Μέσα το μεσημέρι της Τρίτης (14/5) κάνοντας λόγο για «προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης των δημοσιογράφων». Ωστόσο, δεν δίνονται περαιτέρω λεπτομέρειες για το συμβάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τη Ρένα Κουβελιώτη:

«Η προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης των δημοσιογράφων δεν θα αποδώσει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ παρακολουθεί με ανησυχία την εξέλιξη της υγείας της συναδέλφου Ρένας Κουβελιώτη, μετά την επίθεση που δέχθηκε, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ, με συνέπεια να τραυματισθεί σοβαρά.




Babis

Για μία ακόμα φορά το Διοικητικό Συμβούλιο τονίζει ότι, η προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης των λειτουργών της ενημέρωσης με την άσκηση βίας δεν θα αποδώσει. Ο δημοσιογράφος οφείλει να υπηρετεί την ενημέρωση και την ελεύθερη έκφραση, σύμφωνα με τις αρχές δεοντολογίας του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, όπως και έπραξε η συνάδελφος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της συναδέλφου σε όλες τις ενέργειές της».

πηγή zappit.gr

LifeStyleΡένα Κουβελιώτη: Σοβαρά τραυματισμένη η δημοσιογράφος του Alpha

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τέλος εποχής: Ο Γ. Παπαδάκης αποχωρεί από το “Καλημέρα Ελλάδα”

Μετά από 34 χρόνια στην εκπομπλή «Καλημέρα Ελλάδα», ο...

Πωλίνα Γκιωνάκη: “Με έχουν απορρίψει επαγγελματικά χωρίς καν να με έχουν δει έστω μία φορά να παίζω”

Η Πωλίνα Γκιωνάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και...

ΛΕΞ: Το πρόσωπο & ο μύθος για μια ολόκληρη γενιά

Αφιέρωμα του «Καλημέρα είπαμε;» στον ράπερ ΛΕΞ, με αφορμή...

Ποια ζώδια κάνουν το αντίθετο απ’ ό,τι τους λες;

Kάθε ζώδιο έχει τη δική του μοναδική προσωπικότητα, τις...

Τελευταία Νέα