Και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών μπαίνει στις έρευνες για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού, στα άγρια επεισόδια που ξέσπασαν χθες έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» ... Περισσότερα

Ρέντη: Γιατί στην ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν ότι οι δράστες είναι ανάμεσα στους προσαχθέντες

Epilogestv

Epilogestv

Και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών μπαίνει στις έρευνες για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα κατά του 31χρονου αστυνομικού, στα άγρια επεισόδια που ξέσπασαν χθες έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, όπου διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Advertisement
 

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τις έρευνες αναλαμβάνουν το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και το Τμήμα Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους.

Στην ΕΛ.ΑΣ. κυριαρχεί η πεποίθηση ότι οι δράστες της επίθεσης κατά του 31χρονου αστυνομικού είναι ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες για τα σοβαρά και εκτεταμένα χθεσινά επεισόδια.

Και αυτό γιατί μετά την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού, οι συνάδελφοί του είδαν τους δράστες να τρέχουν και να μπαίνουν ξανά στο γήπεδο για να αποφύγουν την σύλληψη. Στη συνέχεια, πήγαν στις τουαλέτες, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, έβαλαν φωτιά ώστε να κάψουν τις μπλούζες και τις μάσκες full face που φορούσαν, σε μία προσπάθεια να καταστρέψουν στοιχεία που θα τους ενοχοποιούσαν.

Αυτός ήταν, εξάλλου, ο λόγος που οι αστυνομικοί επέτρεψαν στις γυναίκες και τα παιδιά να φύγουν από το γήπεδο και κράτησαν τους άνδρες εντός του χώρου.

Ο εισαγγελέας έχει δώσει εντολή ώστε να ληφθούν δακτυλικά αποτυπώματα απ’ όλους τους προσαχθέντες και να γίνουν τα προβλεπόμενα τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ίχνη πυρίτιδας στα χέρια τους για να εντοπίσουν αυτόν που πέταξε την ναυτική φωτοβολίδα, η οποία έπληξε τον αστυνομικό στον μηρό, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί χτενίζουν την περιοχή για την ανεύρεση βίντεο, όπου πιθανολογούν ότι έχουν καταγραφεί τα επεισόδια και οι δράστες της επίθεσης σε βάρος του 31χρονου αστυνομικού.

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού

Ο 31χρονος αστυνομικός, που τραυματίστηκε από την ναυτική φωτοβολίδα, δίνει μάχη για την ζωή του. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όταν το επιτρέπει η κατάσταση της υγείας του απαιτούνται χειρουργικοί καθαρισμοί για να μην προκληθεί μόλυνση, ενώ αναμένεται και ανακοίνωση των γιατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το βράδυ η μητέρα του μεταφέρθηκε με υπηρεσιακό όχημα από την Θεσσαλονίκη για να βρεθεί στο πλευρό του γιου της.

πηγή enikos.gr

Advertisement


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη Λευκάδα

17/11/25 1:22 μμ

Σεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη Λευκάδα

Λουκέτο σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Κυψέλη με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής - Ν. Χαρδαλιάς: «Μηδενική ανοχή»

17/11/25 1:19 μμ

Λουκέτο σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Κυψέλη με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής – Ν. Χαρδαλιάς: «Μηδενική ανοχή»

Hellenic Train: Αναστολές και τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω της αυριανής 24ωρης απεργίας εργαζομένων

17/11/25 1:16 μμ

Hellenic Train: Αναστολές και τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω της αυριανής 24ωρης απεργίας εργαζομένων

Γερμανία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν 12χρονο κορίτσι που τους επιτέθηκε με μαχαίρια

17/11/25 1:12 μμ

Γερμανία: Αστυνομικοί πυροβόλησαν 12χρονο κορίτσι που τους επιτέθηκε με μαχαίρια

Θεσσαλονίκη: 80χρονος ανατίναξε το σπίτι του γιου του

17/11/25 1:11 μμ

Θεσσαλονίκη: 80χρονος ανατίναξε το σπίτι του γιου του

Σ. Φάμελλος: Το Πολυτεχνείο ζει και μας καλεί σε νέους αγώνες

17/11/25 1:09 μμ

Σ. Φάμελλος: Το Πολυτεχνείο ζει και μας καλεί σε νέους αγώνες

Κιλκίς: Παρέσυρε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε 48χρονη πεζή

17/11/25 1:05 μμ

Κιλκίς: Παρέσυρε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε 48χρονη πεζή

Δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Τασούλα για την 52η επέτειο του Πολυτεχνείου

17/11/25 9:57 πμ

Δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Τασούλα για την 52η επέτειο του Πολυτεχνείου

Ν. Ανδρουλάκης: Τιμούμε εκείνες και εκείνους, που δεν λύγισαν - Κρατάμε ζωντανό το μήνυμα του Πολυτεχνείου

17/11/25 9:50 πμ

Ν. Ανδρουλάκης: Τιμούμε εκείνες και εκείνους, που δεν λύγισαν – Κρατάμε ζωντανό το μήνυμα του Πολυτεχνείου

17/11/25 9:47 πμ

Νίκος Παπαθανάσης: 84,3 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για την κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου υψηλής πίεσης προς τη Δυτική Μακεδονία

Τα τραγούδια που ταυτίστηκαν με την εξέγερση του Πολυτεχνείου

17/11/25 9:29 πμ

Τα τραγούδια που ταυτίστηκαν με την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Σέρρες- 17 Νοέμβρη 1979: Όταν οι μαθητές στο 4ο Λύκειο Σερρών γιόρταζαν το Πολυτεχνείο στα κάγκελα

17/11/25 9:28 πμ

Σέρρες- 17 Νοέμβρη 1979: Όταν οι μαθητές στο 4ο Λύκειο Σερρών γιόρταζαν το Πολυτεχνείο στα κάγκελα