“Ντρεπόμουν, είδες πόσο αμήχανα ένιωσες εσύ και ο Ρέμος όταν δεν με γνωρίσατε μπροστά στην πόρτα” αποκάλυψε η Ρούλα Κορομηλά. Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Ρούλα Κορομηλά το ... Περισσότερα

Ρούλα Κορομηλά: «Δεν μπορούσα να περπατήσω καν, ούτε να φάω ούτε να σηκώσω τα χέρια μου ούτε τίποτα»

Epilogestv

Epilogestv

“Ντρεπόμουν, είδες πόσο αμήχανα ένιωσες εσύ και ο Ρέμος όταν δεν με γνωρίσατε μπροστά στην πόρτα” αποκάλυψε η Ρούλα Κορομηλά.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Ρούλα Κορομηλά το βράδυ της Παρασκευής, όταν και βρέθηκε καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στο νέο επεισόδιο για το After Dark του OPEN. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε για το δύσκολο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία της και την επόμενη ημέρα.

Ειδικότερα, η Ρούλα Κορομηλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως » σαφώς και άλλαξε η κοσμοθεωρία μου. Καλά, δεν έγινα άλλος άνθρωπος. Απλά είδα τα πράγματα αλλιώς και είδα γιατί δεν πρέπει να στεναχωριέσαι για απλά πραγματάκια, να τα κάνεις αυτά βουνό και να λες «Χριστέ μου, τώρα πως θα το ανέβω; Πως θα το ξεπεράσω;». Να μη δίνεις σημασία σε καθημερινότητες που σου δημιουργούν δυσάρεστα συναισθήματα, να μη λες κακίες για τον άλλον, να μην βγάζεις δηλητήριο αρνητικών συναισθημάτων. Να χαμογελάς και να βλέπεις τη ζωή χωρίς να την θεωρείς δεδομένη τη στιγμή. Θέλω να ζω τις στιγμές γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλα στη ζωή τα θεωρώ ανατρεπτικά».

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη, ίσως και μη αναστρέψιμη περίοδος όπου είπα «εδώ τελειώνω, τέλος όλα». Δεν έβλεπα φως, ρε παιδί μου, από πουθενά τα πρώτα χρόνια. Υπήρχε αυτό το γιατί, που όλοι οι άνθρωποι όταν παθαίνουν κάτι λένε «γιατί σε μένα;» και είπα ότι «εδώ τελειώνω, τέλος». Κάποια στιγμή, που πέρασαν αρκετά χρόνια, γι’ αυτό ήμουν και απούσα από τα τηλεοπτικά δρώμενα για 5 – 6 χρόνια, ήμουν στο σπίτι μου, δεν ήθελα να βλέπω κανέναν και ντρεπόμουν να τους δω. Ντρεπόμουν για το πως θα αισθανθούν αυτοί γιατί είδες πόσο αμήχανα ένιωσες εσύ και ο Ρέμος όταν δεν με γνωρίσατε μπροστά στην πόρτα».

«Μια περίοδος που, δεν θα την πω γκρίζα, θα την πω μαύρη. Βρήκα όμως τη δύναμη; Βρήκα το κουράγιο; Έβαλα το μυαλό μου κάτω και είπα «όχι, η ζωή είναι ωραία, για κάποιους λόγους τα περνάς αυτά τα πράγματα, στηρίξου στα πόδια σου»; Αυτό το μήνυμα νομίζω πως θέλω να περάσω και στον περισσότερο κόσμο που έχει πολλά και δύσκολα προβλήματα. Ότι εμείς είμαστε η δύναμη και το φως. Από τον εαυτό μας πρέπει να αντλούμε δύναμη για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλα αυτά».

Advertisement
Family Kitchen

«Το πρόβλημα υφίσταται, το έχω, δεν φεύγει αυτό. Απλά το έχω σε ύφεση με αγωγή φαρμακευτική. Και διευκρινίζω, πολλές φορές θα με δεις να είμαι λίγο πρησμένη ή λίγο πιο φουσκωμένη γιατί ακόμα, από το 2007 μέχρι τώρα, παίρνω καθημερινά κορτιζόνη. Είμαι σε πολλή καλή κατάσταση όμως τώρα γιατί πριν δεν περπάταγα καν. Ήμουν σε μια φάση που δεν μπορούσα να περπατήσω καν, τίποτα, ούτε να φάω, ούτε να σηκώσω τα χέρια μου, ούτε τίποτα. Τώρα καμία σχέση, δόξα τω Θεώ, το ακριβώς ανάποδο. Είμαι καλά, περνάω καλά, χαμογελώ και βλέπω τη ζωή διαφορετικά» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ρούλα Κορομηλά στο late night του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

πηγή zappit.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μονιμότητα δημοσίων υπαλλήλων: Ποια η διαδικασία για να αναθεωρηθεί το σύνταγμα - video

03/02/26 7:37 μμ

Μονιμότητα δημοσίων υπαλλήλων: Ποια η διαδικασία για να αναθεωρηθεί το σύνταγμα – video

Σωματείο Κουρέων – Κομμωτών Ν. Σερρών: Εκλογές και νέο Δ.Σ. με κοπή βασιλόπιτας

03/02/26 7:29 μμ

Σωματείο Κουρέων – Κομμωτών Ν. Σερρών: Εκλογές και νέο Δ.Σ. με κοπή βασιλόπιτας

Σέρρες: Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου ο χορός του Σωματείου Κρεοπωλών με τη Χρύσπα και την ορχήστρα του Νίκου Μπούσιου

03/02/26 7:23 μμ

Σέρρες: Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου ο χορός του Σωματείου Κρεοπωλών με τη Χρύσπα και την ορχήστρα του Νίκου Μπούσιου

Η Π.Ε. Σερρών δωρίζει όχημα 4Χ4 στην Πυροσβεστική - video

03/02/26 7:15 μμ

Η Αντιπεριφέρεια Σερρών δωρίζει όχημα 4Χ4 στην Πυροσβεστική – video

Κ.Μητσοτάκης: Σταθερότητα στο εσωτερικό, κόκκινες γραμμές στο εξωτερικό - video

03/02/26 7:07 μμ

Κ.Μητσοτάκης: Σταθερότητα στο εσωτερικό, κόκκινες γραμμές στο εξωτερικό – video

Λαχανικά με φτερά και τιμές που πετούν - Το μπρόκολο στο φεγγάρι - video

03/02/26 6:54 μμ

Λαχανικά με φτερά και τιμές που πετούν – Το μπρόκολο στο φεγγάρι – video

Σέρρες: Προσωρινά κρατούμενος ο 56χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την κατάκοιτη θεία του

03/02/26 6:43 μμ

Σέρρες: Προσωρινά κρατούμενος ο 56χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση την κατάκοιτη θεία του

Γαλλία: Έφοδος στα γραφεία του Χ - Κλήτευση του Ίλον Μασκ για κατάθεση

03/02/26 6:33 μμ

Γαλλία: Έφοδος στα γραφεία του Χ – Κλήτευση του Ίλον Μασκ για κατάθεση

ΕΛΑΣ: Σε εξέλιξη απάτη με sms για πληρωμή «μαϊμού» προστίμου για υπέρβαση ταχύτητας

03/02/26 6:31 μμ

ΕΛΑΣ: Σε εξέλιξη απάτη με sms για πληρωμή «μαϊμού» προστίμου για υπέρβαση ταχύτητας

Έφυγε από τη ζωή ο ομότιμος καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ και επίτιμος πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος Γ. Παρχαρίδης

03/02/26 6:29 μμ

Έφυγε από τη ζωή ο ομότιμος καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ και επίτιμος πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος Γ. Παρχαρίδης

Πάνω από 10.000 στρέμματα πλημμύρισαν στον κάμπο Πολυκάστρου στο Κιλκίς

03/02/26 6:28 μμ

Πάνω από 10.000 στρέμματα πλημμύρισαν στον κάμπο Πολυκάστρου στο Κιλκίς

Boυλή: Στην ολομέλεια την Τετάρτη το νέο πλαίσιο για τη νόμιμη μετανάστευση

03/02/26 6:27 μμ

Boυλή: Στην ολομέλεια την Τετάρτη το νέο πλαίσιο για τη νόμιμη μετανάστευση